Loading...

Seuralegendat Hätönen ja Virolainen jatkavat Punamustissa

14.11.2018 21:51

Kultsu-legendat Joonas Virolainen ja Olli Hätönen ovat solmineet kautta 2019 koskevat pelaajasopimukset seuran kanssa.Neljällä vuosikymmenellä Kultsun eri joukkueissa vastustajien kiusana luutinut Jonttu pelasi menneellä kaudella 14 ottelua Kaakon Kolmosessa. Kulsun selkeänä tavoitteena on taistella sarjanoususta tulevalla kaudella ja joukkueen sisäinen kilpailu on tärkeä tekijä tuon tavoitteen saavuttamisessa.

-Päätin jatkaa vielä pelaamista, koska en keksinyt oikestaan miksi en voisi jatkaa.Toivoisin, että vihdoin saisimme kasattua sen verran kovan porukan, että tulisi aito kilpailutilanne peliajasta.Kuulostaa tyhmältä, mutta toivoisin että en kesällä mahtuisi avauskokoonpanoon, koska se kertoisi sen että joukkue olisi silloin valmis taistelemaan noususta.
Tosin tiedän kyllä että aina raivaan tieni kentälle.Kilpailu olisi kuitenkin kaikkien etu.Toivotan hyvää syksyä ja nähdää keväällä keskuskentällä!

Joukkueen kapteeninnauhaa menneellä kaudella kantanut Olli Hätönen johti joukkueen takalinjoja rautaisella otteella 12 sarjaottelussa. Valitettava loukkaantuminen kuitenkin pakotti Hätösen sivuun kentiltä reilun parin kuukauden ajaksi. Loppukesän peleihin paluun tehnyt Hätsä onnistui avaamaan myös maalitinsä kauden päätösottelussa Virkyä vastaan.

Myös Hätösellä on selkeä ajatus Kultsun suunnasta ensi kaudella.

-Pelaaminen maistuu ja jos paikat pysyvät, kunnossa, niin uskon pystyväni auttamaan joukkuetta.Omat minuutit saattavat kuitenkin olla tiukassa mutta se olisi myös ensi kauden suola.Luonnollinen poistuma parempien ja nuorempien ottaessa roolia.Tavoitteista joukkueen keskustellaan myöhemmin, mutta suunta ei voi olla kun eteenpäin.Lähdetään haastamaan muut joukkueet lohkovoitosta!

Fysiikkaharjoittelujaksoa viettävän Kultsun joukkue rakentuu kovaa vauhtia ja pallollisiin harjoituksiin Punamustien ryhmä palaa tammikuussa.

Antti Voutilainen ja Antti Heinonen palaavat Kultsuun kaudeksi 2019

3.11.2018 16:55

Kultsu on tehnyt kautta 2019 koskevat sopimukset laitapelaaja Antti Voutilaisen ja Antti Heinosen kanssa.Kaudella 2018 PEPO:a Kakkosessa ja LJK:a Kolmosessa edustanut Voutilainen pelasi Kultsussa edellisen kerran kaudella 2017. Tuolloin hän viimeisteli joukkueelle kaksi osumaa 14:sta Kakkosen kamppailussa.

Laidalla niin puolustajana kuin linkkinäkin viihtyvä Heinonen puolestaan kuului Kultsun luottopelaajin jo kaudella 2014 Kakkosessa ja tekee nyt paluun joukkueeseen. Molemmat pelaajat edustavat paikallista jalkapallo-osaamista tuoden kokemuksellaan ja monipuolisuudella arvokkaan lisän joukkueeseen Kultsun tavoitellessa sarjan kärkisijoja.

Miguel Rodriguez jatkaa Kultsussa

26.10.2018 20:24

Kultsu on solminut kautta 2019 koskevan jatkosopimuksen puolustaja Miguel Roriguezin kanssa.Sopimukseen sisältyy optio myös seuraavasta kaudesta. Punamustiin viime kaudeksi liittynyt Miguel vakiinnutti paikkansa joukkueen avauskokoonpanossa kesäkuussa ja on siitä lähtien kuulunut joukkueen luottopelaajiin. Usealla pelipaikalla kauden aikana esiintynyt kovaotteinen puolustuspään pelaaja edusti Kultsua kaikkiaan 20:ssa Kolmosen kamppailussa.

-Menneestä kaudesta jäi ihan ok fiilikset. Pystyttiin haastamaan joukkueena kaikki vastustajat Susia lukuunottamatta.Toisaalta ei pystytty heikompina päivinä kääntäämään tiukkoja pelejä voitoiksi, mikä näkyi ikävä kyllä sarjataulukossa. Henkilökohtaisesti pelejä tuli paljon, mutta hieman kauttani häiritsi värttinäluun murtuminen, mutta pelattiin käsi paketissa kunnialla kausi loppuun asti. Ensi kaudeksi meidän runko on melkein sama ja omat nuoret on ajettu hyvin sisään. Jukan toimintapoja ollaan nyt ajettu sisään kauden verran ja uskon, että se kantaa hedelmää, kun pelit taas jatkuvat. Tavoiteena on kamppailla sarjan kärkisijoista!

Jokkueen kokoaminen jatkuu ja tulevina viikkoina tiedotetaan lisää. Pysykääpä kuulolla!

Kultsu FC:n Naiset aloittavat toimintansa

12.10.2018 11:42

Joutsenossa puhaltaa uudet tuulet naisjalkapalloilun saralla Kultsu FC:n lähtiessä rakentamaan uutta tavoitteellisesti treenaavaa joukkuetta alueen innokkaille pelaajille.Ajatus joukkueen perustamisesta lähti liikkeelle Sirpa Pulkkisen ja Kristiina Saarnion ideoimana.

- Päälimmäinen syy toiminnan aloittamiselle on rakkaus jalkapalloa kohtaan. Haluamme tarjota Joutsenon ja lähialueiden naisille ja tytöille mahdollisuuden jatkaa jalkapalloharrastustaan.Kaikki pelaamisesta ja tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneet ovat tervetulleita ja toivottavasti saamme myös Kultsun tyttöjoukkueissa pelanneet sankoin joukoin mukaan toimintaan.Lähdemme treenaamaan tavoitteellisesti ja iloisella mielellä. Siitä alkaa olla jo turhan kauan aikaa, kun täällä on viimeksi naisjalkapalloa edustustasolla pelattu, itsekin Kultsua 90-luvulla silloisessa Ykkösdivisioonassa edustanut Sirpa toteaa.

Joukkueenjohtatajana ryhmässä toimiva Kristiina Saarnio näkee uuden joukkueen pitkän tähtäimen juttuna Joutsenon nais ja tyttöjalkapallon kehittämiseksi.Fit Joutsenon kautta myös Kultsun miesten joukkueen kanssa yhteystyötä tekevä Saarnio näkee joukkueen tuovan kehittämismahdollisuuksia koko Kultsu FC:n seuratoiminnan kannalta.

- Treenasimme naisporukalla viime talvena jolloin syntyi idea, että olisi hieno lähteä kehittämään tavoitteellista toimintaa edistääksemme myös alueen tyttöjalkapalloa.Kun saimme joukkueelle ammattitaitoiset valmentajat ja Kultsu FC lähti innokkaasti mukaan toiminnan käynnistämiseen mukaan, niin seuraava tavoite on saada kaikki alueen harrastajat innostumaan.

Joukkueen ensimmäiset kaikille avoimet harjoitukset potkaistaan käyntiin Raviksella lauantaina 13.10 klo 13.Joukkueen Valmennustiimistä löytyy vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa. Vastuuvalmentajina toimii Arto Valtonen ja hänen apunaan Marko Peuhkuri. Lähde rohkeasti mukaan ja tuo myös kaverisi!

Lisätiedot:

Sirpa Pulkkinen
Puh. 044-2850951

Litmanen, Nasiry ja Loijas jatkavat Kultsussa

6.10.2018 13:53

Kultsu on solminut kautta 2019 koskevat jatkosopimukset yhdessä maalivahti Jani Loijaksen, puolustaja Arttu Litmasen ja laitapelaaja Mirwais Nasiryn kanssa.

Ensiaskeleensa miesten edustasolla kuluneella kaudella ottaneet nuoret pelimiehet osoittivat olevansa luottamuksen arvoisia Litmasen esiinnyttyä joukkueen takalinjoilla 18 sarjaottelussa.Junioreissa hyökkääjänäkin pelanneelle Mirwaisille kertyi vastuuta 21 kamppailussa ja maalitilikin aukeni vierasottelussa Union Plaania vastaan.

Maalivahti Jani Loijas liittyi Kultsun harjoitusrinkiin talvella vakuuttaen valmennusjohdon sopimuksen arvoisesti.Lupaavasti sujunut harjoituskausi katkesi kuitenkin ikävään loukkaantumiseen, joka piti miehen sivussa harjoituksista aina elokuun alkupuolelle asti, samalla myös debyytti sarjaotteluissa jäi toistaiseksi saavuttamatta. Kaikkia kolmea jatkosopimuksen tehnyttä pelaaja yhdistääkin se, että kulunut kausi jätti runsaasti nälkää tulevaisuutta silmällä pitäen. Selkeä tavoitteellisuus ja urheilullinen kunnianhimo ovatkin avaintekijöitä Kultsun tulevaisuutta rakennettaessa.

Vasta reilut kaksi vuotta seurajalkapalloa pelannut 17-vuotias afganistanilaistaustainen Mirwais Nasiry osoitti kykynsä aiemmin LauTP:n riveissä niin nurmella kuin parketilla futsalin puolella, joka poiki sopimuksen Kultsun edustusjoukkuen riveihin kuluneeksi kaudeksi.

- Olen erittäin iloinen, että sain jatkosopimuksen Kultsun kanssa. Kauden viimeisen pelin jälkeen oli helppoa päättää joukkueen, jossa haluaisin pelata ensi kaudella. Kultsussa on erittäin hyvä joukkuehenki, valmennus ja pelaajat. On vielä paljon opittavaa ja kehittävää, joten jääminen Kultsuun on paras ratkaisu.
Kausi on mennyt osaltani hyvin. Olen kehittynyt pelaajana. Mutta en ole tyytyväinen yhteen tehtyyn maaliin. Tavoite ensi kaudelle on hyvin selkeä. Yritän saada paikan aloituskokoonpanosta. Taistelua peliajasta tulee olemaan tosi paljon, sillä joukkueessamme on tosi paljon hyviä pelaajia. Myös ensi kaudella yritän kehittyä lisää ja saada enemmän maaleja tehtyä.Yritän antaa joukkueelle kaikkeni, jotta voisimme nousta Kakkoseen.Tavoitteeni ja unelmani on tulla ammattijalkapalloilijaksi ja päästä isoon joukkueeseen pelaamaan.Arttu Litmanen tuli joukkueessa tunnetuksi kovana harjoittelijana, joka myös palkittiin kentällä saadun vastuun muodossa.

- Kauteen olen tyytyväinen sillä kehittynyt pelaajana ja vastuuta on tullut.Odotan kuitenkin, että pystymme ensi kaudella esiintymään tasaisemmin ja saamme enemmän voittoja.

Jani Loijas lähtee tulevaan harjoituskauteen selkeänä tavoitteenaan kehittyä entisestään pelaajana ja lunastaa sitä kautta pelipaikka itselleen.

-Olin positiivisesti yllättynyt siitä, että minulle tarjottiin jatkosopimusta. Ilmeisesti valmennus näkee, että minulla olisi potentiaalia pelata tällä tasolla. Oma kauteni ei sujunut odotusten mukaisesti. Toki olen pettynyt siitä, että en pelannut ainoassakaan sarjapelissä. Lisäksi loukkaannuin viikkoa ennen kauden alkua, ja olin poissa yli kolme kuukautta.Kauden aikana kuitenkin näin ja koin, mitä Kultsun maalivahdilta vaaditaan. Koen kehittyneeni tietyillä osa-alueilla, mutta ymmärrän, että minun pitää saada tasaisuutta suorituksiini pelatakseni Kultsun maalilla sarjapisteistä. Tavoite tulevalle kaudelle ja harjoituskaudelle on luonnollisesti se, että pääsen pelaamaan pelejä mahdollisimman paljon. Hommia pitää jaksaa tehdä tavoitteen toteuttamiseksi. Kun Kultsu tähtää nousuun kakkoseen, ei vaatimustaso harkoissa tule ainakaan alenemaan, päinvastoin.

Päävalmentaja Jukka Korhonen näkee kaikkien kolmen pelaajan kasvaneen kauden aikana.

-Arttu ja Mirwais tulivat nuorina pelaajina joukkueeseen ja ansaitsivat vastuuta.Myös maalivahti Jani Loijas kehittyi isoja askelia Saku Pesosen opissa.Kehityksen jatkuessa heillä kaikilla on hyvät mahdollisuudet ottaa suurempi rooli ensi kaudella.

Tulevat viikot ovat vilkasta aikaa joukkueen rakentamisen osalta ja koko seuran yhteisenä tavoitteena on entistäkin vahvempi Kultsu kaudella 2019!

Veikka Vauhkonen ja Panu Peräkylä jatkavat Kultsussa

30.9.2018 18:40

Kultsu on solminut kautta 2019 koskevat jatkosopimukset Veikka Vauhkosen ja Panu Peräkylän kanssa.Molemmat pelaajat edustavat paikallista jalkapallo-osaamista ja he ovat ottaneet kasvavissa määrin vastuuta Kultsun edustusjoukkueessa siitäkin huolimatta, että kesällä kutsunut asepalvelus on ajoittain sekoittanut kuluneen kauden kuvioita.
Keskikentällä pelaava Panulle on kertynyt tällä kaudella peliaikaa 12:sta ottelussa ja hän joukkueen tason vakiinnuttamisen tienä menestykseen ensi kaudella.

-Tottakai hieno juttu jatkaa kasvattajaseurassa ja saa edustaa oman kylän jengiä. Kausi ollut niin omalta osalta kuin joukkueeltakin aikamoinen vuoristorata. Välillä on kulkenut todella hyvin ja välillä on käyty aika pohjalla. Loppukautta itsellä on aika paljon sekoittanut armeija, joka jatkuu ensi vuoden kesäkuuhun asti, joten se häiritsee myös seuraavan kauden alkupuoliskoa. Positiivisena asiana mainittakoon ettei tällä kaudella loukkaantumiset ole vaivannut oikeastaan yhtään.
Ensi kaudelle näkisin joukkueen yhtenä tärkeimpänä tavoitteena olevan paljon tasaisempi suorittaminen niin peleissä kuin treeneissäkin. Sarjanoususta taisteleminen vaatii joukkueelta sitoutumista ja tämän kauden ailahtelevuus näkyy kyllä sarjataulukossa. Omana tavoitteena on auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon omalla panoksellani ja työnteolla sekä tietysti kehittyä myös yksilönä. Tärkeää olisi myös saada pelituntumaa ja rutiinia takaisin kunhan tuon armeijan saa ensin taisteltua pois alta.

Laitapuolustajana ja keskikentän laidalla viihtyvän Veikka Vauhkosen ensi kauden tavoitteena on vakinnuttaa paikkansa joukkueen avauskokoonpanossa.

-Jatkosopparin tekeminen oli minulle luontevaa.Ei tarvinnut kauaa miettiä, koska suunnitelmissa on pysyä Lappeenrannan slueella jatkossakin.Mennyt kausi jäi hiukan vajanaiseksi armeijan takia, mutta väliin jääneet treenit ja pelit vain lisäävät nälkää ensi kaudelle.

Päävalmentaja Jukka Korhonen näkee Veikka Vauhkosen ja Panu Peräkylän roolin merkittävänä tulevalla kaudella.

- Hienoa, että Panu ja Veikka päättivät jatkaa meillä.Heidän kautensa oli valitettavasti rikkonainen armeijan vuoksi, mutta molemmat ovat osoittaneet, että heidän varaansa voi laskea tulevaisuudessa.

Kultsun joukkueen rakennus on hyvässä vauhdissa ja lisää sopimuksia julkaistaan tulevalla viikolla.

Luottopuolustaja Riku Nurkka jatkaa Kultsussa myös ensi kaudella

25.9.2018 11:51

Kultsu FC on solminut kautta 2019 koskevan jatkosopimuksen monivuotisen luottopelaajansa Riku Nurkan kanssa.Joukkueen kapteenistoon kuuluva Gere on lukeutunut Punamustien vakioavauskokoonpanoon jo usean kauden ajan.Kultsun lisäksi hän on vuosien saatossa edustanut myös FC Panttereita ja imatralaista FC PaSa:a.Tällä kaudella Nurkalta on jäänyt väliin vain yksi kamppailu Kaakon Kolmosessa ja sekin pelikiellon vuoksi.

-Jatkosopparin tekeminen oli minulle oikeastaan itsestäänselvää.Tuntemukset tästä kaudesta ovat ristiriitaiset.Sarjapaikan säilyminen on tietysti hyvä asia, mutta tarjolla olisi ollut parempikin sijoitus.Työ joukkueen kanssa on siis kesken ja itsestä tuntuu, että on vielä paukkuja jäljellä.Pallon perässä on laskujeni mukaan juostu kohta 27 vuotta ja punamusta sydän sykkii vahvana! Uskon joukkueeseen, valmentajaan, taustaorganisaation ja sitä kautta vahvaan ensi kauteen.

Päävalmentaja Jukka Korhonen oli luonnollisesti tyytyväinen luottopuolustajansa jatkon varmistuttua.Puolustuksessa niin topparina kuin laidallakin luotettavasti luutiva Nurkka tuo arvokkaan lisän Punamustien ryhmään.

-Riku Nurkan jatkosopimus on jälleen yksi tärkeä osa tulevan kauden joukkueen rakentamisessa. Puolustuslinjassa tarvitaan kokemusta. Riku on esimerkillinen taistelija ja hyvä esimerkki nuoremmille pelaajille niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

Kultsun joukkueen rakentaminen etenee kovaa vauhtia ja lisää sopimusuutisia on luvassa vielä tämän viikon aikana.

Kultsu ja IPS kohtaavat paikalliskamppailussa sunnuntaina

21.9.2018 20:04

Kultsun kausi huipentuu kotiotteluiden osalta sunnuntaina 23.9 IPS:a vastaan klo 14.00 alkavalla ottelulla.Jänittävän paikalliskamppailun lisäksi Keskuskentällä nähdään myös yllätysohjelmaa ennen ottelua. Paikalliskamppailun sisääntulobiisinä tullaan kuulemaan uusi versio Kultsu on rautaa kappaleesta, jonka takaa löytyvät tietysti Kultsun omat €R1K015M1€H€T(Nurkka, Pesonen ja Virolainen) Ottelun lähtökohdat antavat odottaa tasaista paikalliskamppailua Kultsun kerättyä 20 ottelusta 25 pistettä,IPS:n seuratessa vain pisteen perässä.Viime kierroksilla jonkunasteisesta loukkaantumissumasta kärsinyt Kultsu-pelaajisto pääsee näillä näkymin lähtemään sunnuntain otteluun laajalla miehistöllä. Kultsun päävalmentaja Jukka Korhonen odotttaa joukkueeltaan selkeää parannusta kaksinkamppailu pelaamiseen. "Peltirumpu pelissä jäimme selvästi kokeneen kotijoukkueen fyysisen peliesityksen jalkoihin. Peli oli hyvä oppitunti kokoonpanossa olleille nuorille pelaajille ja kokemusta tuleville vuosille, miten yksi osa-alue, kuten fyysisyys ja kaksinkamppailuvoima on yhtä tärkeässä osassa kuin taito ja nopeustekijät. Onneksi tämä asia on nuorten osalta tulevina vuosina helposti korjattavissa. Tuleva kotipeli IPS:a vastaan on todellinen paikallisderby. Kevätkierroksella IPS otti ansaitun 4-2 voiton vaiherikkaan pelin jälkeen. Odotettavissa on tasainen vääntö pisteistä. Paikallispelit ovat yleensä aina tasaisia ja sitä voi ennakoida jo sarjasijoitusten ja pisteiden valossa. Tällä hetkellä tuleva viikonloppu näyttää pelaajiston osalta hyvältä. Pitkästä aikaa meillä on lähes koko miehistö käytössä. Revanssihenki on kotijoukkueen osalta korkealla ja kevätkierroksen tappio kuitataan, vaikka vastus onkin varmasti kova IPS:n vahvistettua joukkuettaan kesän aikana." Kultsun maalivahti Saku Pesonen odottaa joukkueensa tarjoavan Keskuskentän yleisölle voitokkaan loppuhuipennuksen kotiotteluluiden osalta. "Hieno peli varmasti luvassa, jossa kumpikaan joukkue tuskin antaa tuumaakaan periksi. IPS on ollut meille vaikea vastus läpi kauden. Muutenkin syyskausi on mennyt meiltä suurimmaksi osaksi penkin alle, joten olisi makeaa lopettaa kausi kahteen derbyvoittoon.Toivottavasti otamme ensimmäisen sunnuntaina. Toivon myös, että ihmiset löytävät sankoin joukoin paikalle, niin silloin yllätysohjelmanumerokin saa arvoisensa tunnelman. Eli tule siis paikalle ja ota kaikki kaveritkin mukaan!" Kultsu ja IPS kohtaavat Joutsenon Keskuskentällä sunnuntaina 23.9 klo 14.00.

Kultsu kohtaa FC Peltirummun torstaina Kouvolassa

13.9.2018 13:42

Kultsun ottelut Kaakon kolmosessa jatkuvat torstaina 13.9 FC Peltirummun vieraana Kouvolassa.Illan kotijoukkue Peltirumpu on kerännyt 19 ottelusta neljä voittoa, neljä tasapeliä ja 16 pistettä.Kouvolalaiset ovat putoamisviivan yläpuolella kahden pisteen turvin, joten Lehtomäen tekonurmella nähdään varmasti tiukka kamppailu pisteistä.Kultsu saldona 19 ottelusta on seitsemän voittoa, neljä tasapeliä ja 25 pistettä.Joukkueiden edellinen kohtaaminen kesäkuussa päättyi Kultsun 6-1 voittoon. Punamustat ovat kuitenkin pelanneet peräti viimeiset kahdeksan ottelua ilman voittoa.
Kultsun päävalmentaja Jukka Korhonen ennakoi illan kamppailusta tasaista.

"Saamme vastaamme kokeneen ryhmän, joka taistelee sarjapaikastaan joten odotettavissa on varmasti tiukka vääntö pisteistä..Pelasimme pitkästä aikaa tasapainoisen ottelun niin puolustus kuin hyökkäyssuuntaankin SavU:a vastaan viime kierroksella ja jos pystymme jatkamaan samaan malliin, niin meillä on hyvät mahdollisuudet ottaa kolme pistettä. Illan ottelusta sivuun jäävät Samu Ikonen, Joonas Virolainen ja Tuomas tervo, mutta saamme varmasti iskukykyisen joukkueen jalkeille."

Kultsun maalivahti Saku Pesonen odottaa joukkueen lähtevän illan otteluun tiiviin puolustuspelaamisen kautta.

"SavU pelissä korostettuna teemana oli puolustuspelaamisen tiiveys ja onnituimmekin siinä kohtuullisen hyvin. Sama teema on jatkunut läpi viikon harjoituksissa sekä jatkuu luonnollisesti myös Peltirumpu-pelissä. Jos pystymme pitämään nollan omissa, kolme pistettä illan ottelusta on hyvinkin lähellä, koska maalipaikat useampaankin maalin pystymme varmasti luomaan."

FC Peltirumpu-Kultsu FC pelataan torstaina 13.9 klo 19.00 Kouvolan Lehtomäen tekonurmella. Sunnantaina 23.9 klo 14.00 pelataan Kultsun kauden viimeinen kotiottelu jolloin vastaan asettuu IPS.Ottelun yhteydessä julkaistaan myös uusi versio Kultsu on rautaa kappaleesta.Kaikki siis sankoin joukoin Keskuskentälle ensi viikon sunnuntaina!

Kultsu ja SavU tasasivat pisteet Keskuskentän pimenevässä illassa

7.9.2018 20:18

Kultsu ja SavU tasasivat pisteet Keskuskentän pimenevässä illassa lukemin 1-1. Ensimmäinen puoliaika oli molemmilta joukkueilta melkoisen laiskaa pelailua, eikä maalipaikoilla juuri juhlittu. Toisella jaksolla molemmat paransivat peliään ja sekä isännillä että vierailla oli mahdollisuus kääntää ottelu edukseen, mutta loppujen lopuksi tasapeli oli oikeutettu lopputulos.Kultsun maalin viimeisteli Kenny Abubakar Alex Odehin esityöstä. Punamustien seuraava ottelu on torstaina 14.9. Kouvolassa FC Peltirumpua vastaan. Palloliiton ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/983668