Loading...

Kultsu kohtaa FC Peltirummun torstaina Kouvolassa

13.9.2018 13:42

Kultsun ottelut Kaakon kolmosessa jatkuvat torstaina 13.9 FC Peltirummun vieraana Kouvolassa.Illan kotijoukkue Peltirumpu on kerännyt 19 ottelusta neljä voittoa, neljä tasapeliä ja 16 pistettä.Kouvolalaiset ovat putoamisviivan yläpuolella kahden pisteen turvin, joten Lehtomäen tekonurmella nähdään varmasti tiukka kamppailu pisteistä.Kultsu saldona 19 ottelusta on seitsemän voittoa, neljä tasapeliä ja 25 pistettä.Joukkueiden edellinen kohtaaminen kesäkuussa päättyi Kultsun 6-1 voittoon. Punamustat ovat kuitenkin pelanneet peräti viimeiset kahdeksan ottelua ilman voittoa.
Kultsun päävalmentaja Jukka Korhonen ennakoi illan kamppailusta tasaista.

"Saamme vastaamme kokeneen ryhmän, joka taistelee sarjapaikastaan joten odotettavissa on varmasti tiukka vääntö pisteistä..Pelasimme pitkästä aikaa tasapainoisen ottelun niin puolustus kuin hyökkäyssuuntaankin SavU:a vastaan viime kierroksella ja jos pystymme jatkamaan samaan malliin, niin meillä on hyvät mahdollisuudet ottaa kolme pistettä. Illan ottelusta sivuun jäävät Samu Ikonen, Joonas Virolainen ja Tuomas tervo, mutta saamme varmasti iskukykyisen joukkueen jalkeille."

Kultsun maalivahti Saku Pesonen odottaa joukkueen lähtevän illan otteluun tiiviin puolustuspelaamisen kautta.

"SavU pelissä korostettuna teemana oli puolustuspelaamisen tiiveys ja onnituimmekin siinä kohtuullisen hyvin. Sama teema on jatkunut läpi viikon harjoituksissa sekä jatkuu luonnollisesti myös Peltirumpu-pelissä. Jos pystymme pitämään nollan omissa, kolme pistettä illan ottelusta on hyvinkin lähellä, koska maalipaikat useampaankin maalin pystymme varmasti luomaan."

FC Peltirumpu-Kultsu FC pelataan torstaina 13.9 klo 19.00 Kouvolan Lehtomäen tekonurmella. Sunnantaina 23.9 klo 14.00 pelataan Kultsun kauden viimeinen kotiottelu jolloin vastaan asettuu IPS.Ottelun yhteydessä julkaistaan myös uusi versio Kultsu on rautaa kappaleesta.Kaikki siis sankoin joukoin Keskuskentälle ensi viikon sunnuntaina!

Kultsu ja SavU tasasivat pisteet Keskuskentän pimenevässä illassa

7.9.2018 20:18

Kultsu ja SavU tasasivat pisteet Keskuskentän pimenevässä illassa lukemin 1-1. Ensimmäinen puoliaika oli molemmilta joukkueilta melkoisen laiskaa pelailua, eikä maalipaikoilla juuri juhlittu. Toisella jaksolla molemmat paransivat peliään ja sekä isännillä että vierailla oli mahdollisuus kääntää ottelu edukseen, mutta loppujen lopuksi tasapeli oli oikeutettu lopputulos.Kultsun maalin viimeisteli Kenny Abubakar Alex Odehin esityöstä. Punamustien seuraava ottelu on torstaina 14.9. Kouvolassa FC Peltirumpua vastaan. Palloliiton ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/983668

Kultsu-SaVU pelataan torstaina 6.9 klo 18.30 Keskuskentällä

6.9.2018 12:04

Kultsu ja Savulahden Urheilijat iskevät yhteen torstaina 6.9 klo 18.30 Joutsenon Keskuskentällä.Illan vierasjoukkue SavU on kerännyt 18:sta ottelusta kymmenen voittoa, neljä tasapeliä ja yhteensä 34 pistettä.Joukkueiden edellinen kohtaaminen Mikkelissä päättyi SavU:n niukkaan 2-1 voittoon. Edellisellä kierroksella Kultsu joutui tyytymään maalirikkaaseen 4-4 tasapeliin Union Plaania vastaan. Kolmen pisteen karkaaminen jätti sen verran hampaankoloon, että Punamustat lähtevät päättäväisesti katkaisemaan voitotonta putkeaan Kaakon Kolmosessa.

Joukkue on päävalmentaja Jukka Korhosen johdolla keskittynyt harjoitusviikon aikana parantamaan puolustuspeliään.

"Union Plaani ottelusta jäi katkera maku. Neljä tehtyä maalia on tietysti positiivinen asia, mutta vastustaja pääsi iskemään maaleistaan kolme meidän selkeistä virheistä joten viikon aikana olemme käyneet läpi puolustuspelimme perusasioita. SavU on kuulunut sarjan kärkipään joukkueisiin vuosia, mutta tulemme varmasti laittamaan heidät tiukoille Keskuskentällä, kuten olemme pystyneet tekemään kaikkia joukkueita vastaan tässä sarjassa lukuunottamatta sarjakärki Susia."

Kultsun vahvuudesta puuttuvat pelikiellossa oleva Miguel Rodriguez ja työesteiset Joonas Virolainen sekä Aatu Lavikainen. Puolustusvoimat puolestaan pitävät Veikka Vauhkosen ja Panu Peräkylän sivussa.Loukkaantumisten takia ottelu jää todennäköisesti väliin Alex Odehilta, Eikka Muhoselta ja Anssi Kivistöltä.

Kaksi maalia Union Plaanin verkkoon viime ottelussa iskenyt ja juuri jatkosopimuksen Kultsun kanssa tehnyt Kenny Abubakar odottaa joukkueen parantavan otteitaan poissaoloista huolimatta.

"Meillä oli täydet mahdollisuudet voittaa Union Plaani, mutta keskittymisemme ei valitettavasti ollut riittävän hyvää puolustaesssa.Lähdemme parantamaan näitä asioita, jotta pystymme ottamaan kolme pistettä torstaina" Kenny kommentoi.

Kultsu-SavU pelataan torstaina 6.9 klo 18.30 Joutsenon Keskuskentällä. Tervetuloa kannustamaan!

Alex ja Kenny jatkavat Kultsussa vuoteen 2020

5.9.2018 15:39

Kultsu FC on solminut kauden 2020 loppuun kestävät jatkosopimukset Alex Odehin ja Kareem 'Kenny' Abubakarin kanssa. Molemmat pelaajat ovat olleet kuluneella kaudella oivassa pelivireessä kumpaisenkin viimeisteltyä 16:ssa Kaakon Kolmosen ottelussa 13 maalia.

Janne Borgström on luonnollisesti tyytyväinen hyökkäysduon jatkon varmistuttua.

"Hienoa, että Kenny ja Alex halusivat sitoutua Kultsuun.He ovat pelanneet kauden aikana erinomaisesti ja heillä on paljon potentiaalia kehittyä jalkapalloilijoina.Nämä sopimukset tuovat meille tärkeää jatkuvuutta tulevaisuutta silmällä pitäen"

Viime aikoina loukkaantumisesta kärsinyt Alex Odeh odottaa malttamattomana pääsyä takaisin tositoimiin.

"Olen onnellinen jatkosopimuksestani ja uskon,että minulla ja joukkueella tulee olemaan paljon hienoja hetkiä tulevina vuosina.Haluan olla auttamassa Kultsua takaisin ylemmälle sarjatasolle.Kaipaan jo kovasti takaisin kentälle joten toivottavasti ehdin kuntoutua ajoissa loukkaantumisestani, jotta pääsen vielä pelaamaan kauden aikana."

Kauden alla Kenny Abubakar ilmoitti tavoitteekseen vähintään kymmenen sarjaosumaa.Kaakon Kolmosta on jäljellä vielä neljä kierrosta Kennyn saldon näyttäessä 13 osumaa, joten maaliahneella hyökkääjällä on vielä hyvin aikaa kohennella tilastoja loppukauden aikana.

"Olen onnellinen uudesta sopimuksestani ja sitoutunut Kultsuun, koska haluan meidän nousevan takaisin Kakkoseen."

Kultsu lähtee metsästämään seuraavaa pistepottiaan heti torstaina 6.9 klo 18.30 Savulahden Urheilijoiden saapuessa Keskuskentälle.Tule kannustamaan Punamustat voittoon!

Päävalmentaja Jukka Korhoselle jatkosopimus kaudeksi 2019

2.9.2018 14:15

Kultsu FC ja päävalmentaja Jukka Korhonen ovat solmineet kautta 2019 koskevan jatkosopimuksen.Korhonen saapui päävalmentajaksi kaudelle 2018.Uutta nousua Kakkosesta putoamisen jälkeen rakentava Kultsu haluaa satsata pelaajakehitykseen ja jatkuvuuteen.

"Lähdettyämme rakentamaan joukkuetta kaudelle 2018, halusimme kokeneen päävalmentajan,joka pystyy auttamaan pelaajiamme kehittymään ja Jukka sopii tähän tehtävään erinomaisesti joten jatkosopimuksen tekeminen on seuralle luonteva ratkaisu.Olemme tyytyväisiä Jukan työhön kuluvalla kaudella ja kauden jäljellä olevat ottelut ovat hyviä näyttöpaikkoja pelaajille tulevaisuutta silmällä pitäen. Tulemme myös vahvistamaan joukkuetta ensi kaudeksi, jotta pystymme kamppailemaan sarjan kärkisijoista kaudella 2019." Kommentoi Janne Borgström tuoretta jatkosopimusta.

Päävalmentaja Jukka Korhonen kokee yhteistyön joukkueen ja seuran kanssa sujuneen hyvin, joten jatkosopimuksen tekeminen oli helppo päätös.

"Ensimmäinen kausi päävalmentajana Kultsun edustusjoukkueessa on mennyt nopeasti. Tutustuminen uusiin pelaajiin,valmennustiimiin ja muihin henkilöihin seuran organisaatiossa sujui jouhevasti ja auttoi näin omalta osalta hyvin "kotiutumaan" Joutsenoon.Tullessani seuraan edustusjoukkueen toimintatavassa tehtiin suuri muutos.Tulevaan kauteen lähdettiin siitä, että annetaan seuran nuorille ja lähialueen nuorille pelaajille mahdollisuus ottaa vastuuta ja saada kokemusta Kaakon Kolmosesta. Mukaan saatiin vielä lisäksi kokeneita Kultsu-taustaisia pelaajia täydentämään joukkuetta.Alusta saakka oli selvää, että yksi kauden päätavoitteesta on se, että nuoret pelaajat saavat vastuuta ja se, että he oppivat pelaamaan miestensarjaa ja samalla lunastetaan sarjapaikka myös tulevalle kaudelle.Nuoret ovat vastanneet hyvin odotuksiin. Samalla kokeneet omat "entiset nuoret" ovat täyttäneet hyvin omat roolinsa ja auttaneet omalta osaltaan joukkuetta tavoitteissa.
Valmentajan näkökulmasta on tärkeää nähdä myös tulosten taakse, kun joukkueessa on paljon nuoria junnuikäisiä pelaajia. Ymmärrys siitä, että nuoren pelaajan taso voi heitellä pelien välillä ja jopa pelin sisällä laajalla asteikolla. Tästä näkökulmasta koen myös itse kehittyneeni tällä kaudella. Uutena asiana tällä kaudella tuli myös se, että joukkueen kokoonpanossa tapahtuu pelistä toiseen niin paljon muutoksia kentän ulkopuolisista syistä johtuen, verrattuna liiton sarjoissa valmentamiseen.Työ-,loma-,perhe,- opiskeluasiat- ja puolustusvoimat ovat harventaneet joukkuetta pitkin pelikautta.

Tulevan kauden tavoite on edelleen sekä nuorten pelaajien kokonaisvaltainen kehittäminen ja samalla koko joukkueen pelillisten asioiden kehittely. Joukkue on jo tällä kaudella haastanut kaikki muut lohkon kärkijoukkueet Susia lukuun ottamatta. Samalla joukkueen tavoitteeksi on luonnollista asettaa sarjan kärkisijoille nouseminen. Tavoite on kova, mutta realistinen. Koko joukkueen vahva sitoutuminen yhteiseen tekemiseen tavoitteen saavuttamiseksi on avainasia tulevalla kaudella.
Olen itse viihtynyt Kultsussa ja Joutsenossa. Joukkueen johto/taustahenkilöt ovat vahvasti seurahenkistä ja hoitavat taustatyön mallikkaasti. Myös tästä syystä oli helppo allekirjoittaa uusi valmentajasopimus seuran kanssa."

Tulevan kauden päävalmentajan varmistuminen jo tässä vaiheessa tuo tärkeää jatkuvuutta seuran tulevaisuuden rakentamiseen. Kultsu FC haluaa jo tässä vaiheessa kiittää joukkueen edesottamuksia seuranneita ja toivottaa kaikki tervetulleeksi tuleviin otteluihin!

Kultsun loppuohjelma Kaakon Kolmosessa:

To 6.9 18:30 Kultsu FC-SavU
To 13.9 19:00 FC Peltirumpu-Kultsu FC (Lehtomäen tekonurmi, Kouvola)
Su 23.9.14:00 Kultsu FC-IPS
La 29.9.13:00 Virky-Kultsu FC (Kimpisen urheilukeskus, Lappeenranta)

Kultsu ja Union Plaani tasapeliin Keskuskentän maalijuhlissa

1.9.2018 16:29

Kultsu ja heinolalainen Union Plaani venyttelivät Keskuskentän maaliverkkoja oikein kunnolla. Tapahtumarikas Kaakon Kolmosen ottelu päätyi tasatulokseen 4-4.Punamustien maaleista vastasivat Kenny Abubakar kahdesti, Aki Seppälän ja Niko Väyrysen viimeistellessä maalit mieheen.Vieraiden tehomiehenä kunnostautui kolme maalia iskenyt Deji Adedayo Omolewa, Kultsu FC-Union Plaani ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&983674 Seuraavan kotiottelunsa Kultsu pelaa jo tulevana torstaina 6.9 klo 18.30 Savulahden Urheilijoiden saapuessa Joutsenon vierailulle.Kultsu toivottaa kaikki tervetulleeksi loppukauden otteluihin. Kultsun loppuohjelma Kaakon Kolmosessa: To 6.9 18:30 Kultsu FC-SavU To 13.9 19:00 FC Peltirumpu-Kultsu FC (Lehtomäen tekonurmi, Kouvola) Su 23.9 14:00 Kultsu-IPS La 29.9.13:00 Virky-Kultsu FC (Kimpisen urheilukeskus, Lappeenranta)

1.9.2018 Kultsu-Union Plaani otteluennakko

1.9.2018 12:48

Kultsun kausi jatkuu lauantaina 1.9 klo 14 kotiottelulla Heinolan Union Plaania vastaan.Otteluisäntänä toimii PK Engineering Oy.Kultsu on saalistanut 17 ottelusta seitsemän voittoa ja kaksi tasapeliä, joka oikeuttaa Kaakon Kolmosessa tällä haavaa sarjataulukon viidennelle sijalle.Viimeisestä kolmesta ottelusta Punamustat ovat kuitenkin saavuttaneet vain yhden pisteen.Viime ajat eivät ole olleet helppoa myöskään heinolalaisvieraille, jotka ovat saavuttaneet sarjan 17 ottelusta yhteensä 15 pistettä, joten Union Plaani joutunee taistelemaan sarjapaikastaan viimeiseen asti.Ennakkoasetelmat varmistavat sen, että Keskuskentän ottelussa riittää jännitystä aina viimeiseen pillin vihellykseen. Päävalmentaja Jukka Korhonen odottaa joukkueelta selkeää ryhtiliikettä edellisen kierroksen otteisiin verrattuna. "Meillä ei voi heikon PeKa-ottelun jälkeen olla mitään muuta tavoitetta, kun parantaa pelaamistamme selvästi ja ottaa kolme pistettä, vaikka sarjapaikastaan taisteleva Union Plaani tulee varmasti tarjoamaan kovan vastuksen.Flunssaa potevat Miro Kaarna ja Miko Lötjönen joutuvat jättämään ottelun väliin, muutaman muun loukkaantumisista kärsineen pelikunto ratkeaa pelipäivänä" Joukkueen kokeneeseen kaartiin lukeutuva Saku Pesonen ennakoi pahimman loukkaantumissuman selättäneeltä Kultsulta ehjää peliesitystä kotikentällä. "Treeneissä on ollut tällä viikolla napakka meininki ja porukka on selkeästi sisuuntunut viime perjantain surkean PeKa-pelin jäljiltä. Suht pienellä rosterilla ollaan jouduttu pari viime viikkoa reenaamaan, mutta näyttäisi, että huomiseksi saadaan iskukykyinen ryhmä jalkeille. Ensimmäisellä kierroksella Heinolassa onnistuttiin pelaamaan kohtuullisen hyvä 90-minuuttinen ja maalinteossakin onnistuttiin useampaan otteeseen. (ottelu päättyi Kultsun 2-6 voittoon) Union Plaani tulee varmasti ensimmäisestä pelistä sisuuntuneena, eikä varmasti päästä meitä helpolla. Mutta uskon, että tarkalla puolustuspelaamisella pärjäämme huomenna pitkälle ja tarvittavan määrän maalipaikkoja luomme varmasti. Ainoa tavoite huomenna on kolme pinnaa! Kultsu FC-Union Plaani pelataan Joutsenon Keskuskentällä lauantaina 1.9 klo 14.00.Otteluisäntänä toimii Kultsun yhteistyökumppani PK Engineering Oy.Tervetuloa nauttimaan paikallisesta jalkapallosta Keskuskentälle ja kannustetaan Kultsu voittoon!

Kultsun fanipäivä Piranassa lauantaina 21.4

20.4.2018 16:10

 

Kultsun fanipäivää vietetään lauantaina 21.4 klo 10-15 K-Supermarket Piranassa.Tulkaahan paikalle morjestamaan ja katsastamaan uudet fanituotteet! Sarjan alkuun aikaa vajaa viikko, joten vielä ehtii hankkia punamustaa päälle ennen sarja-avausta.Tervetuloa!

Kultsu ja IPS kohtaavat lauantaina Raviksella

12.4.2018 20:35

Kultsun kauteen valmistautuminen jatkuu lauantaina harjoitusottelun merkeissä IPS:n saapuessa vierailulle Joutsenoon.Täksi kaudeksi Kultsuun liittynyt Miguel Rodriguez odottaa jo malttamattomana sarjan alkua. "Kohtasimme IPS:n jo aiemmin talvella ja uskon että molemmat joukkueet ovat menneet tuosta ottelusta pelillisesti todella paljon eteenpäin." Helmikuun alussa Imatralla pelattu joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi 1-1 tasatulokseen, tuolloin Punamustien maalista vastasi Kenny Abubakar.

"Fiilikset ovat tässä vaiheessa harjoituskautta tietysti odottavat ja toivoisi, että sarja alkaisi jo.Sen ainakin uskallan luvata, että emme lähde peruuttelemaan. Nähdään Raviksella!"

Kultsu-IPS pelataan Joutsenon Raviradan tekonurmella lauantaina 14.4 klo 15.30. Tervetuloa!

Maalivahti Aatu Lavikaisesta viimeisin sopimuspelaaja

5.4.2018 18:58

Kultsu ja maalivahti Aatu Lavikainen ovat solmineet kautta 2018 koskevan pelaajasopimuksen. Viime kaudella Kultsun riveissä Kakkosessa debytoinut 18-vuotias Lavikainen tulee tuomaan lisäkilpailua joukkueen maalivahtiosastolle. "Hienoa, että Aatu on saanut selätettyä talven sairastellut.Hän on tasainen maalivahti jonka uskomme ottavan torjuntavastuuta tulevaisuudessa." Kommentoi maalivahtivalmentaja Saku Pesonen tuoretta pelaajasopimusta.