Loading...

Kultsun fanipäivä Piranassa lauantaina 21.4

20.4.2018 16:10

 

Kultsun fanipäivää vietetään lauantaina 21.4 klo 10-15 K-Supermarket Piranassa.Tulkaahan paikalle morjestamaan ja katsastamaan uudet fanituotteet! Sarjan alkuun aikaa vajaa viikko, joten vielä ehtii hankkia punamustaa päälle ennen sarja-avausta.Tervetuloa!

Kultsu ja IPS kohtaavat lauantaina Raviksella

12.4.2018 20:35

Kultsun kauteen valmistautuminen jatkuu lauantaina harjoitusottelun merkeissä IPS:n saapuessa vierailulle Joutsenoon.Täksi kaudeksi Kultsuun liittynyt Miguel Rodriguez odottaa jo malttamattomana sarjan alkua. "Kohtasimme IPS:n jo aiemmin talvella ja uskon että molemmat joukkueet ovat menneet tuosta ottelusta pelillisesti todella paljon eteenpäin." Helmikuun alussa Imatralla pelattu joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi 1-1 tasatulokseen, tuolloin Punamustien maalista vastasi Kenny Abubakar.

"Fiilikset ovat tässä vaiheessa harjoituskautta tietysti odottavat ja toivoisi, että sarja alkaisi jo.Sen ainakin uskallan luvata, että emme lähde peruuttelemaan. Nähdään Raviksella!"

Kultsu-IPS pelataan Joutsenon Raviradan tekonurmella lauantaina 14.4 klo 15.30. Tervetuloa!

Maalivahti Aatu Lavikaisesta viimeisin sopimuspelaaja

5.4.2018 18:58

Kultsu ja maalivahti Aatu Lavikainen ovat solmineet kautta 2018 koskevan pelaajasopimuksen. Viime kaudella Kultsun riveissä Kakkosessa debytoinut 18-vuotias Lavikainen tulee tuomaan lisäkilpailua joukkueen maalivahtiosastolle. "Hienoa, että Aatu on saanut selätettyä talven sairastellut.Hän on tasainen maalivahti jonka uskomme ottavan torjuntavastuuta tulevaisuudessa." Kommentoi maalivahtivalmentaja Saku Pesonen tuoretta pelaajasopimusta.

Kultsun kausikorttikampanja toteutuu!

1.4.2018 15:57

Maaliskuun alussa käynnistetyn kausikorttihaasteen tavoite on täyttynyt.Seuran lähdettyä rakentamaan uutta nousua pettymykseen päättyneen viime kauden jälkeen on koko Kultsu-yhteisö osoittanut olevansa hienosti seuran takana, josta tämän kampanjan toteutuminen on jälleen yksi osoitus. Tulevalla kaudella haluamme tarjota yleisölle voittavaa paikallista jalkapalloa ja teidän tukenne on sen tavoitteen saavuttamisessa ensiarvoisen tärkeää.  Kultsu kiittää kampanjaan osallistuneita ja toivottaa koko yhteisön lämpimästi tervetulleeksi tulevan kauden otteluihin!

Kampanjaan osallistuneita lähestytään sähköpostilla kausikortin lunastamiseksi.Viihdyttävää futiskesää kaikille!

Kultsu ja Peltirumpu kohtaavat lauantaina 24.3 Kouvolassa

23.3.2018 13:54

Kultsun valmistautuminen kohti Kolmosen kautta jatkuu huomenna (lauantaina) vierasottelulla FC Peltirumpua vastaan. Kultsun päävalmentaja Jukka Korhonen on tyytyväinen Kultsun harjoituskauden etenemiseen.

-Harjoittelun suhteen olemme edenneet aikataulussa ja viime viikolla Pääsimme ensimmäistä kertaa harjoittelemaan Amiksen isolle tekonurmelle.Kevään harjoitusottelut ovat olleet nuorelle joukkueelle hyvä oppimisprosessi. Lauantain peli Peltirumpua vastaan tarjoaa hyvän haasteen joukkueelle ja samalla näemme missä vaiheessa samassa sarjassa pelaava vastustaja menee.

Kultsun hyökkääjä Niko Väyrynen odottaa lauantain ottelusta tasaista vääntöä.

-Molemmilta joukkueilta löytyy taitoa sekä voimaa, joten ottelusta tulee varmasti jokaisella osa-alueella tasainen. Päästään luultavasti lähtemään otteluun taas suuremmalla kokoonpanolla ja se on joukkueen pelin kehittämisen kannalta hyvä asia. Kaikilla meidän jätkillä on varmasti kova näyttämisenhalu tulevan kauden peliaikaa ajatellen. Aiemmissa harjoitusotteluissa pelaamisessamme on ollut ajoittain hyviä juttuja, mutta myös kehitettäviä asioita. Niitä lähdemme taas lauantaina  kehittämään. Uskon, että kun pääsemme isolle kentälle harjoittelemaan ja pelaamaan niin pelikuviot alkavat toimia kauden starttiin lähdettäessä.

FC Peltirumpu-Kultsu FC pelataan Kouvolan Lehtomäen tekonurmella lauantaina 24.3 klo 16.30.

Kultsun fanipaidat 2018

13.3.2018 12:20

 

Nyt niitä saa, nimittäin paljon toivottuja Kultsun fanipaitoja! Voit tilata paidan haluamallasi painatuksella.

 

Kultsun fanipaita (Adidas) - nimi ja numero painatuksella 75 €

Ilman painatusta 60 €

 

Tilaukset Jannelle sähköpostilla janneborgstrom(at)hotmail.com - viestiin yhteystiedot, paidan koko ja mahdollinen painatus.

Kausikorttihaaste - Siustako Kultsun 12. pelaaja?

4.3.2018 20:21

Kausikorttihaaste - Siustako Kultsun 12. pelaaja?! Varaa paikkasi Keskuskentän lehtereiltä nyt, niin näet kaikki kauden 2018 kotiottelut 12 eurolla. (norm. 60 €)
Kampanjan toteutumisen ehtona on 100 tilattua kausikorttia 31.3 mennessä. Voit tilata omasi sähköpostilla janneborgstrom(at)hotmail.com tai Facebookin yksityisviestillä. Tästä ei enää tarjous parane!

Jyrki Peräkylä liittyy Kultsun valmennusryhmään

3.3.2018 13:01

Viidellä vuosikymmenellä ensiksi pelaajana ja sittemmin valmentajana Kultsun värejä kantanut Jyrki Peräkylä liittyy edustusjoukkueen valmennusryhmään. "Odotan innolla yhteistyötä päävalmentaja Jukka Korhosen sekä muun uusiutuneen valmennus- ja taustatiimin kanssa. Yritän omalla panoksellani auttaa nuorta ja potentiaalista joukkuetta kehittymään ja nousemaan sarjaporrasta ylemmäs".

"Jysky tulee toimimaan päävalmentaja Jukka Korhosen apuna ja on hienoa saada hänen osaamisensa edustusjoukkueen käyttöön." Janne Borgström kommentoi.

 

Jyrki Peräkylä aloitti Kultsun jalkapallokoulussa vuonna 1970. Käytyään läpi seuran kakki juniori-ikäluokat hän nousi Kultsun edustusjoukkueeseen 17-vuotiaana. Jysky edusti Kultsua kakkos ja ykkösdivisioonassa aina vuoteen 1991 jolloin ura päättyi valitettavaan loukkaantumiseen. Valmennusura käynnistyi kuitenkin heti seuraavalla kaudella. Tämän jälkeen valmennuskokemusta on kertynyt Kultsun junioreissa ja PEPO / Kultsu yhdistelmäjoukkueessa yli 15 vuotta. Kausilla 2015-2016 Peräkylä valmensi Kultsun kakkosjoukkuetta Kaakkois-Suomen Kolmosessa.Kultsu toivottaa Jyskyn tervetulleeksi edustusjoukkueen matkaan!

Kultsu matkustaa Imatran Palloseuran vieraaksi sunnuntaina

2.2.2018 16:26

Kultsu aloittaa kautensa harjoitusotteluiden osalta sunnuntaina 4.2 Imatran Palloseuran vieraana. Päävalmentaja Jukka Korhonen on tyytyväinen joukkueen lähtökohtiin sunnuntain harjoitusottelua ajattelen. "Meillä on kuuden viikon harjoittelujakso takana ja joukkueen terveystilanne on hyvä joten pääseemme lähtemään IPS-otteluun isolla ryhmällä ja samalla saamme vähän tuntumaa tulevan kauden vastustajasta Kolmosessa."

Uutena sopimuspelaajana Kultsun riveissä Imatralla nähdään 26-vuotias suomalais-chileläinen keskuspuolustaja Miguel Rodriguez. HJK-junioritaustan omaava Miguel on sittemmin edustanut pääkaupunkiseudulla PK-35:ta,POHUa ja Club Latino Espanolia (CLE). "Sopimuksesta Kultsun kanssa olen todella tyytyväinen. Minulla oli pääkaupunkiseudulla muutamia tarjouksia, mutta kun muutan Lappeenrantaan toukokuussa ja treenit ovat olleet laadukkaita, niin tämä oli paras ratkaisu. Puolustajana vahvuuksiani ovat pelinavaaminen ja kaksinkamppailut. Tavoitteeni tulevalle kaudelle on,että Kultsu päästää sarjassa vähiten maaleja ja nousemme Kakkoseen. Tervetuloa kaikki Kultsun kannattajat seuraamaan pelejä!" Tule siis sunnuntaina Imatran Aviasportille tarkistamaan joukkueen iskukyky, ottelu alkaa klo 18.30.

Kultsu FC ja Fit Joutseno yhteistyöhön

26.1.2018 21:04

Kultsu FC ja monipuolisia liikuntapalveluja tarjoava  Fit Joutseno aloittavat yhteistyön. "Hienoa, että saamme uuden paikallisen kuntokeskuskuksen yhteistyöhön seuramme kanssa.Fit Joutseno tarjoaa hyvät puitteet oheisharjoitteluun ja näin ollen pelaajamme pääsevät hyödyntämään laadukkaita Fit Joutsenon palveluita.Uskon yhteistyön tarjoavan molemmille osapuolille hyötyä myös pitkällä tähtäimellä" kommentoi Janne Borgström Kultsusta.