Loading...

Kultsu matkustaa Imatran Palloseuran vieraaksi sunnuntaina

2.2.2018 16:26

Kultsu aloittaa kautensa harjoitusotteluiden osalta sunnuntaina 4.2 Imatran Palloseuran vieraana. Päävalmentaja Jukka Korhonen on tyytyväinen joukkueen lähtökohtiin sunnuntain harjoitusottelua ajattelen. "Meillä on kuuden viikon harjoittelujakso takana ja joukkueen terveystilanne on hyvä joten pääseemme lähtemään IPS-otteluun isolla ryhmällä ja samalla saamme vähän tuntumaa tulevan kauden vastustajasta Kolmosessa."

Uutena sopimuspelaajana Kultsun riveissä Imatralla nähdään 26-vuotias suomalais-chileläinen keskuspuolustaja Miguel Rodriguez. HJK-junioritaustan omaava Miguel on sittemmin edustanut pääkaupunkiseudulla PK-35:ta,POHUa ja Club Latino Espanolia (CLE). "Sopimuksesta Kultsun kanssa olen todella tyytyväinen. Minulla oli pääkaupunkiseudulla muutamia tarjouksia, mutta kun muutan Lappeenrantaan toukokuussa ja treenit ovat olleet laadukkaita, niin tämä oli paras ratkaisu. Puolustajana vahvuuksiani ovat pelinavaaminen ja kaksinkamppailut. Tavoitteeni tulevalle kaudelle on,että Kultsu päästää sarjassa vähiten maaleja ja nousemme Kakkoseen. Tervetuloa kaikki Kultsun kannattajat seuraamaan pelejä!" Tule siis sunnuntaina Imatran Aviasportille tarkistamaan joukkueen iskukyky, ottelu alkaa klo 18.30.

Kultsu FC ja Fit Joutseno yhteistyöhön

26.1.2018 21:04

Kultsu FC ja monipuolisia liikuntapalveluja tarjoava  Fit Joutseno aloittavat yhteistyön. "Hienoa, että saamme uuden paikallisen kuntokeskuskuksen yhteistyöhön seuramme kanssa.Fit Joutseno tarjoaa hyvät puitteet oheisharjoitteluun ja näin ollen pelaajamme pääsevät hyödyntämään laadukkaita Fit Joutsenon palveluita.Uskon yhteistyön tarjoavan molemmille osapuolille hyötyä myös pitkällä tähtäimellä" kommentoi Janne Borgström Kultsusta.

Kultsu FC piti ylimääräisen vuosikokouksen

15.12.2017 12:55

Kultsu FC ry piti ylimääräisen vuosikokouksen 12.12.2017.

Johtokuntaan valittiin vuodelle 2018 seuraavat henkilöt ja toimenkuvat:

Mikko Litmanen, puheenjohtaja (sponsorit)

Risto Taipale, varapuheenjohtaja (ottelutapahtumat)

Juhani Kettunen, sihteeri (piirin/liiton yhteyshenkilö, pelipassit)

Seppo Mikkonen, jäsen (laskutus, kuljetus)

Vesa Voutilainen, jäsen (sponsorit)

Janne Borgström, jäsen (urheilutoimi)

Saku Pesonen, jäsen (mv-valmennus, media)

Aki Kolis, jäsen (fysiikkavalmennus, joukkueenjohto)

Kultsu FC try-out tapahtuma 12-13.1.2018

28.11.2017 19:43

Tulevaan Kolmosen kauteen valmistautuva joutsenolainen Kultsu FC järjestää try-out tapahtuman 12-13.1.2018.

Etsimme joukkoomme ennen kaikkea yhteiseen tekemiseen sitoutuvia ja tavoitteellisia pelimiehiä. 

 

Try-out tapahtuman ohjelma:

 

Perjantai 12.1 - Harjoitukset Kultsu Areenalla klo 18.00 alkaen. (Penttiläntie 17, 54100 Joutseno)

Lauantai 13.1 - Testiottelu Imatran Aviasport Areenalla klo 14.00. (Paikalle viimeistään klo 13.30. Ottelukatu 9, 55420 Imatra)

 

Ilmoittautumiset 10.1.2018 mennessä osoitteeseen jukka.korhonen@porvoo.fi - otsikolla Try-out.

Liitä ilmoittautumiseesi yhteystiedot, aiemmat seurat ja pelipaikka.

Jukka Korhosesta Kultsu FC:n päävalmentaja

8.11.2017 20:04

Kultsu FC ja Jukka Korhonen ovat allekirjoittaneet kautta 2018 koskevan päävalmentajasopimuksen.  Sopimukseen sisältyy optio myös kahdesta seuraavasta kaudesta.

- Lähden innolla tutustumaan uuteen seuraan, pelaajiin, taustajoukkoihin ja kannattajiin. Minulle tarjottiin muutamia valmennustehtäviä myös pääkaupunkiseudulta, mutta Janne Borgströmin sinnikkyys sai minut valitsemaan Kultsun.

Jukka Korhonen aloitti jalkapallon Nilsiän Pallo-Haukkojen junioreissa edeten edustusjoukkueeseen, joka pelasi tuolloin korkeimmillaan Kakkosdivisioonassa.  Peliuran katkettua loukkaantumisiin hän päätti siirtyä valmennuksen pariin. 

 

Valmennus-ura alkoi luontevasti Pallo-Haukoissa ja sittemmin rautaisen valmennuskokemuksen omaavan Korhosen uralle on mahtunut pestejä lukuisissa eri seuroissa. Parhaiten hänet tunnetaan kuitenkin yhteensä peräti 15 vuotta kestäneestä urasta porvoolaisen FC Futuran peräsimessä. Porvoolaiset nousivatkin Korhosen komennossa kuudennelta sarjatasolta aina Kakkoseen asti. Viimeisimpänä ennen Kultsun Punamustiin siirtymistä hän valmensi Järvenpään Palloseuraa Kakkosessa kausina 2015-2017.

 

- Kultsu tulee saamaan minusta kokeneen ja innostuneen valmentajan, joka sitoutuu työhönsä. Tulemme panostamaan siihen, että paikallisia ja lähialueiden nuoria pelaajia saadaan jatkossa enemmän mukaan edustusjoukkueeseen. Tämä palvelee pitkällä aikavälillä tulevaisuuden nousutavoitetta ja pärjäämistä Kakkosessa. Haluan vielä lopuksi toivottaa kaikki tervetulleeksi seuraamaan ja kannustamaan Kultsua tulevalla kaudella!

 

- Saamme Jukasta hyvän ja kokeneen valmentajan Kultsun uudelle tulemiselle. Jukka tuo osaamisellaan uutta virtaa koko seuran toimintaan. Sekä seuran että valmentajan intressit kohtasivat tässä kohtaa ja luontevaa oli tehdä 1+2 vuotinen sopimus valmentajan kanssa, sanoo Janne Borgström.

 

- Valmennustiimi täydentyy samalla, kun Aki Kolis ottaa fysiikkavalmennuksen vastuulleen ja Saku Pesonen puolestaan maalivahtivalmennuksen. Valmennus- sekä taustajoukot tulevat täydentymään vielä ennen vuoden vaihdetta. Pelaajasopimuksista tiedotetaan marraskuussa lisää ja joukkueen runko onkin kasautumassa jo hyvää vauhtia. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa kautta, Borgström jatkaa.

 

 

Jukka Korhonen:

 

59-vuotias jalkapallovalmentaja/erityisluokan opettaja

Valmentajakoulutus: Suomen Palloliiton JVK ja Skotlannin jalkapalloliiton B-lisenssi

Aiemmat seurat: Nilsiän Pallo-Haukat, SAPA, Porvoon Veikot, Akilles, Futura, Atlantis, POHU ja JäPS

Perhe: Vaimo ja kolme lasta