Loading...

PEPO - Kultsu FC: 2 - 1

24.5.2016 18:30 - Kimpinen - Lappeenranta - 2016 Kakkonen Lohko A


PePo vei derbyn

Kauden odotettu ensimmäinen paikallisottelu pelattiin aurinkoisella Kimpisellä tiistaina 24.5.2016. Paikalle oli saapunut hienosti yleisöä 1524. PePo oli panostanut ottelutapahtumaansa ja se näkyi hienosti myös yleisömäärässä. Tällaisia yleisölukemia lisää Etelä-Karjalan jalkapalloiluun!!!

Itse ottelussa näkyi pelaajien hermostuneisuus alusta lähtien. Syöttöpeli takerteli molemmilla joukkueilla ja pelinrakentelu tuntui olevan pitkien pallojen varassa. Pelaajien puolustukseksi täytyy sanoa, että Kimpisen juuri kasteltu pomppuinen nurmi ei ainakaan helpottanut syöttöpeliä. Ensimmäisen puoliajan maalipaikat olivat vähissä; Pesonen sekä Sorsa maaleillaan olivat enemmän työllistettyjä jalalla kuin itse torjuntatyöskentelyssä. Kellon näyttäessä 45 minuuttia saatiin Sakun pitkästä avauksesta pieni härdelli boksiin, josta Kenny pääsi laukomaan pallon tolppaan ja Juan Coca laittoi pallon tyhjään reppuun. Tauolle siirryttiin Kultsun 1-0 lukemissa.

Toiselle puoliajalle molempien pallollinen peli parani huomattavasti ja taisi molemmat joukkueet olla puoliajalla tehneet hieman taktisiakin muutoksia. PePo sai luotua muutaman vaarallisen hyökkäyksen heti toisen puoliajan alussa vasempaan laitaan siirtyneen Jerry Särkän kautta, mutta Saku venyi hyviin torjuntoihin. Kultsun toisen puoliajan paras paikka aukesi, kun ottelua oli pelattu reilut 60 minuuttia. Jonathan avasi pitkällä ja Kennyn hyvä jatko päällä tavoitti täydessä vauhdissa olleen Alex Odehin (Allun). Allu oli irti linjasta monta metriä ja yritti nostaa suoraan pomppupallosta yli vastaan tulleen Sorsan. Nosto meni kuitenkin yli maalin ja ottelua ei pystytty naulitsemaan tässä kohtaa. Ottelukellon näyttäessä 70 minuuttia Kultsu menetti helpon näköisesti pallon keskialueella, josta PePo avasi nopealla vasempaan laitaan. Särkän pienen harhautuksen päätteeksi millin tarkka keskitys ja Jakeem Johnson laittoi varmasti pallon maaliin. Kymmenen minuuttia edellisestä vaarattoman näköisestä sivurajaheitosta PePon Tuomas Kaltio murtautui boksiin ja laukoi tilanteeksi 2-1. Kultsu ei tästä enää toipunut, vaikka saikin muutaman vaarallisen erikoistilanteen järjestettyä ottelun lopussa. Aivan ottelun viimeisellä minuutilla Alex Oikkonen otti toisen keltaisen korttinsa ja ajettiin ulos kentältä.

Tällä kertaa PePo oli maalin parempi derbyssä. Muutama päivä aikaa nuolla haavat ja entistä kovemmalla taisteluilmeellä lauantaina Käpaa vastaan.

Ottelun tilastot:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&504467&M2

Seuraava ottelu:

Kultsu – KäPa 28.5.2016 lauantaina klo 16 Keskuskentällä

Tule paikan päälle kannustamaan Kultsu kauden avausvoittoon!!!