Loading...

MPS - Kultsu FC: 3 - 2

11.9.2016 16:00 - Tapanila - 2016 Kakkonen Lohko A


MPS parempi maalein 3-2

MPS – Kultsu FC 3-2 (2-1)

Kultsu FC:n pelit jatkuivat sunnuntaina 11.9 Pukinmäen nurmella, jossa vastassa oli sarjan peränpitäjä Malmin Palloseura MPS. Kultsulta puuttuivat ottelusta: Riku Nurkka pelikielto, Tuomas Tervo ja Roman Reijonen työeste, Alex Oikkonen ja Akil De Freitas loukkaantumiset.

Ottelu käynnistyi Kultsun kannalta mehukkaasti, kun ensimmäisestä hyökkäyksestä Antti Voutilainen karkasi MPS puolustukselta ja sijoitti varmasti pallon alakulmaan. Maalin jälkeen Kultsu tyytyi pyörittelemään palloa ja turvaamaan johtoaan. MPS iski kuitenkin, kun Kultsu- puolustuksessa pidettiin palloa hieman liian kauan. MPS:n Aleksis Ulander riisti pallon ja karkasi läpiajoon iskien taululle 1-1 lukemat. Tästä maalista Kultsun peli sekoittui ja pallollinen pelaaminen tuntui olevan täysin kadoksissa. Juuri ennen puoliaikaa MPS:n sivurajaheitto purettiin Kultsun toimesta rangaistusalueen ulkopuolelle, jossa MPS:n Mikko Vesterisellä oli aikaa asetella palloa Kultsu-pelaajien vain seuratessa tilanteen edistymistä. Vesterinen latasi pallon 17-metristä Kultsu- maalin alakulmaan ja tauolle mentiin näin MPS:n 2-1 johdossa.

Toiselle puoliajalle Kultsu tuli ryminällä sisään. Vain kolme minuuttia oli ehtinyt kello vierähtää, kun Janne Borgström seurasi Miguel Romeon tulisen laukauksen ja toimitti pallon verkkoon. Kultsu sai maalin jälkeen paremmin pelijuonesta kiinni ja paikkoja alkoi syntymään MPS maalille. Maalintekoa pääsivät vuoroin yrittämään Jere Allikko, Jonathan Dunuyin kuin Miko Lötjönenkin kuitenkin tuloksetta. MPS:n toisen puoliajan tilanteet syntyivät vastahyökkäyksistä, jotka tuottivat vaikeuksia Kultsulle, kun välimatkat kentällä olivat venähtäneet aika ajoin todella pitkiksi. Ottelun 88. minuutilla MPS sitten rankaisi. Läpi ottelun jatkunut haluton puolustaminen kostautui. Mikko Vesterinen sai jälleen pallon noin 20 metrissä ja vihainen laukaus painui Kultsu –maaliin. Maalin jälkeen Antti Voutilaisella oli vielä huippupaikka tasoittaa ottelu, mutta MPS maalivahti Toni Korkiakoski venytti kätensä laukauksen eteen. Katkera tappio, mutta taistelu jatkuu. Panokset kovenee ja punamustaleiri vierailee seuraavaksi Vaajakoskella FCV:n vieraana elintärkeässä ottelussa, jossa jaossa on kuuluisat kuusi pistettä vai olisiko kuitenkin vain kolme.

Seuraava kotiottelu:

Kultsu – MP sunnuntaina 25.9.2016 klo 14 keskuskenttä

Ottelun tilastot:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&504378&M2