Loading...

Kultsu FC - Sudet: 0 - 1

4.9.2016 16:00 - Keskuskenttä - Joutseno - 2016 Kakkonen Lohko A


Sudet veivät täyden pistepotin

Kultsu FC – Sudet 0-1 (0-0)

Sunnuntaina 4.9 pelattiin kakkosen A-lohkon kamppailu Kultsu – Sudet Joutsenon keskusviheriöllä. Ennen ottelua sarjataulukossa Kultsu oli sijalla 7. ja Sudet oli tipahtanut putoamisviivan alapuolelle sijalle 10. Ottelussa riitti siis panosta, kun piste-eroa joukkueiden välillä oli vain 6 pistettä. Ottelun lähtökohdat eivät olleet parhaat mahdolliset Kultsun kannalta. Ottelusta puuttuivat maajoukkuekomennuksella olleet Andres Cabrero ja Juan Coca. Topi Järven lainapesti päättyi ja hän palasi Hakaan. Pitkäaikaispotilas Juha Pelkonen oli edelleen sivussa ja Alex Oikkosen pelikunto oli myös arvoitus.

Ottelu käynnistyi Susien kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, kun 10. minuutilla Tuomas Tervo kaatoi rangaistusalueella Niko Nakarin ja erotuomari vihelsi rangaistuspotkun. Nakari asettui itse pallon taakse, mutta Saku Pesonen Kultsu-maalissa oli jälleen mies paikallaan ja torjui varmasti rangaistuspotkun. Kultsu-pakan ollessa edelleen sekaisin iski Sudet ottelun 14. minuutilla. Sudet puhkoivat Kultsun oikean laidan ja matala keskitys löysi maalilta Kaan Kovasen, jolla oli helppo työ laittaa pallo tyhjään maaliin. Maalin jälkeen Kultsu sai muutaman tilanteen luotua lähinnä Alex Oikkosen laukauksilla, mutta edelleen punamustien peli oli sekavaa. Oikkonen nilkutti vaihtoon jo 30. minuutin kohdalla ja sisään Janne Borgström. Ensimmäisen puoliajan viimeinen kunnon maalipaikka tulikin Borgströmille, joka pääsi puskemaan Jere Aallikon kulmapotkusta, mutta pusku jäi heppoiseksi ja Susi-maalivahti Niko Huuskolla oli helppo työ torjua pallo. Tauolle mentiin 0-1 tilanteessa.

Toiselle puoliajalle Kultsu-ryhmitys oli hieman muuttunut ja taktisella muutoksella haettiin kontrollia otteluun sekavan ja haluttoman ensimmäisen puoliajan jälkeen. Pallonhallinta siirtyikin pitkälti punamustille, sillä Sudet pudottivat koko joukkueen pallon alle ja keskittyivät puolustamaan 0-1 johtoaan. Toisen puoliajan ensimmäinen vaarallinen maalipaikka nähtiin 65. minuutilla, kun vaihdosta hyvin peliin sisään tullut Samu Ikonen antoi tarkan keskityksen, josta Miguel Romeo pääsi vapaasti laukomaan, mutta laukaus suuntautui suoraan päin Susi-maalivahti Huuskoa. Seuraava todellinen maalipaikka siunaantui Antti Voutilaiselle, joka pääsi nokikkain maalivahdin kanssa, mutta Huusko veti jälleen pidemmän korren. Ottelun 79. minuutilla Riku Nurkka joutui kaatamaan puolirajan tuntumassa läpiajoon päässeen Susien hyökkääjän ja tämän seurauksena erotuomari kaivoi punaisen kortin Nurkalle. Miehen vajaalla loppupelin pelannut punamustaryhmä sai kuitenkin luotua vielä maalipaikkoja, mutta maalin asti palloa ei saatu. Aivan ottelun lopussa tunteita nostatti vielä Jonathan Dunuyinin kaataminen rangaistusalueella, josta erotuomari ei kuitenkaan lähtenyt viheltämään rangaistuspotkua. Ottelu päättyi Susien 0-1 voittoon ja tärkeät kolme pistettä matkasivat Kouvolaan. Seuraavana Kultsu matkaa Pukinmäkeen Malmin Palloseuran vieraaksi.

 

Seuraava ottelu:

MPS – Kultsu FC sunnuntaina 11.9.2016 klo 16

Ottelun tilastot:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&504384&M2