Loading...

Kultsu FC - PEPO: 1 - 2

4.8.2016 18:30 - Keskuskenttä - Joutseno - 2016 Kakkonen Lohko A


Pataan tuli 1-2

Kauden toinen paikallisottelu Kultsun ja PePon välillä päättyi samoihin lukemiin kuin ensimmäinenkin toukokuussa PePon 2-1 voittoon. Ottelu pelattiin vetisellä keskuskentällä, johon oli sateesta huolimatta saapunut 560 silmäparia seuraamaan derbyä.

Ottelu alkoi Kultsun hallinnalla ja paikkoja syntyi PePo päätyyn. Hallinnasta huolimatta PePo pääsi kuin varkain iskemään ottelun avausmaalin. Kultsun alakerran huolimattomasta pallon menetyksestä PePon Jerry Särkkä sai kaikessa rauhassa hakea itselleen vapaan keskityspaikan. Särkkä löysi tarkalla keskityksellä Jakeem Johnsonin takatolpalta, joka ei erehtynyt avopaikasta. Kultsun paras tilanne ensimmäisellä puoliskolla siunaantui Akil De Freitasille, joka pommitti ensin tolppaan ja jatkolaukauksesta ylärimaan.

Toisella puoliskolla Kultsu jatkoi väkevää painostusta ja PePo oli pakotettu puolustusasemiin omalle kenttäpuoliskolleen. Lukuisista paikoista huolimatta pallo ei tuntunut menevän mistään PePo maaliin. PePo pääsi toisella puoliskolla vaarallisiin vastahyökkäyksiin muutamaan otteeseen. Pesonen Kultsu maalissa torjuikin muutaman näyttävän kopin, mutta 84. minuutilla pallo löysi jälleen tiensä Kultsu –maaliin Jakeem Johnsonin toimesta. Raivoisa takaa-ajo tuotti Kultsulle kavennuksen 88. minuutilla, kun Jere Aallikko laukoi 25 metristä kimmokkeen kautta pallon maaliin ja ohi hyvin pelanneen PePo –maalivahti Nathan Stockien. PePo kesti Kultsun loppurynnistyksen ja vei toisenkin derbyn nimiinsä.

Jalkapallo on maalitekopeli! Seuraavaksi Kultsu matkustaa Helsinkiin Käpylän Pallon vieraaksi sunnuntaina 14.8.2016.

Seuraava kotiottelu:

Kultsu FC – Lahti Akatemia lauantaina 20.8.2016 klo 16.00 keskuskenttä

Ottelun tilastot:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&504412&M2