Loading...

Kultsu FC - MPS: 3 - 0

28.6.2016 18:30 - Keskuskenttä - Joutseno - 2016 Kakkonen Lohko A


Kotivoitto MPS:stä

Kultsu FC – MPS 3-0 (0-0)

Kultsu FC palasi juhannustauolta tiistaina kun Malmin Palloseura eli tutummin MPS saapui vieraaksi Keskuskentän viheriölle.

Ottelu käynnistyi tunnustellen molempien joukkueiden osalta. Palloa pyöriteltiin molempien joukkueiden alakerran toimesta ja tempo oli verkkaista. Ensimmäisen puoliajan maalipaikat jäivät vähiin ja tuntui, että molempien joukkueiden jalat sekä ajatukset olivat jääneet juhannuksen viettoon. Ensimmäisen puoliajan paras paikka siunaantui Alex Odehille, jonka ruuti oli kuitenkin märkää.

Toiselle puoliajalle Kultsu oli muuttanut hieman ryhmitystään. Tämä näkyikin heti pelinrakentelun paranemisessa ja tilanteita alkoi siunaantumaan laitojen kautta. Ottelun 50. minuutilla Jonathan Dunyinin hyvästä pitkästä syötöstä Juan Coca pääsi murtautumaan boksiin ja toimitti pallon maalille, josta pallo muutti suuntaa MPS-pelaajan jalasta ja painui verkon perukoille. Kultsun paine jatkui ja 63. minuutilla Alex Odeh irtaantui vuorostaan oikeasta laidasta ja tarjosi hyvän passin kämppäkaverilleen Kareem ”Kenny” Abubakarille, jolla oli helppo työ ohjata pallo maaliin 5 metristä. Maalin jälkeen Kultsun ote herpaantui ja MPS pääsi peliin mukaan. MPS sai lukuisia vaarallisia kulmapotkuja, jotka kuitenkin hoideltiin välillä hieman onnellakin. MPS:n painostusjakso päättyi kuitenkin 81. minuutilla, kun Akil De Freitas murtautui puolustuksen selustaan ja MPS-pelaaja rikkoi De Freitasia rangaistuspotkun arvoisesti. Pallon taakse asettui Kultsu-kapteeni Miguel Romeo, joka sijoitti pallon varmasti ohi MPS-maalivahdin. Tärkeät kolme pistettä jäi Joutsenoon ja voittoputki jatkui sekä sarjasijoitus nousi jo kolmanneksi. Seuraavana vastassa sarjakakkonen MP tulevana sunnuntaina, joten erittäin tärkeät sarjapisteet jaossa Mikkelissä.

Seuraava kotiottelu:

Kultsu FC – Gnistan 17.7.2016 sunnuntaina klo 18.30 keskuskentällä

Ottelun tilastot:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&504439&M2