Loading...

Kultsu FC - KuFu98: 0 - 0

14.5.2016 16:00 - Ravirata - Joutseno - 2016 Kakkonen Lohko A


Maalitili ei auennut vieläkään

Kultsu FC – Kufu98 0-0 (0-0)

Kauden kolmas ottelu ei tarjonnut vieläkään odotettua avausmaalia kotijoukkueelle ja näin pisteet jaettiin tuloksella 0-0. Ottelu pelattiin jostain käsittämättömästä syystä Raviradan keinonurmella, vaikka Keskuskentän luonnonnurmi vihersi valtoimenaan ja olisi varmasti kaikkien muiden paitsi kaupungin päättävien tahojen mielestä ollut pelikunnossa. Se siitä, toivottavasti kahden viikon päästä punamustat pääsevät pelaamaan omaan hornankattilaansa.

Itse ottelu ei hienouksia tarjonnut. Molemmat pelasivat kurinalaista puolustuspeliä ja maalipaikat ottelussa jäivät vähiin. Kotijoukkueen puolustus on saatu tiiviiksi ja vastustaja pidetään vaarallisilta maalipaikoilta poissa. Vierasjoukkue rakensi vaarallisimmat tilanteet erikoistilanteista ja kulmatilasto menikin Kufulle 11-4. Kotijoukkueen hyökkäyksistä puuttui juonikkuus ja yhteispeli hyökkäyskolmanneksella ontuu edelleen. Kultsun parhaat tilanteet tulivat Akilin ja Kennyn 1vs1 haastoista, mutta viimeistelyt jäivät torsoiksi.

Puolustuslinja pelasi hyvän ottelun kokonaisuudessaan ja Sakulta muutama hyvä koppi toisella puoliajalla. Muita onnistujia olivat keskikentän aavikkokettu Juha Pelkonen sekä hyökkäyksessä hyvin taistellut Antti Voutilainen. Mainitsemisen arvoista oli myös 16 vuotiaan Ömer Ölcayn ensimmäiset minuutit miesten 2-divisioonassa.

 

Seuraava ottelu PePoa vastaan tiistaina 24.5 klo 18.30 Kimpisellä.

Kiimaa luvassa paikallispelissä!!!

PePo – Kultsu FC 24.5.2016 klo 18.30

Kokoonpanot ja tilastot:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&504476