Loading...

Kultsu FC - JäPS: 0 - 4

24.7.2016 18:30 - Keskuskenttä - Joutseno - 2016 Kakkonen Lohko A


Kotitappio JäPS:lle

Kultsu FC – JäPS 0-4 (0-2)

Kaksi kirvelevää maalin tappiota sarjan kärkipeleissä MP:tä ja Gnistania vastaan. Tappiokierteen katkaisua ja kotivoittoa odotettiin sunnuntaina 24.7, kun vastaan asettui Järvenpään Palloseura JäPS. Toisin kuitenkin kävi, JäPS kävi nöyryyttämässä halutonta ja laiskaa Kultsua maalein 0-4.

Ottelu ehti vanheta vain 7. minuuttia, kun JäPS pääsi murtautumaan vasenta laitaa pitkin Kultsun helpon pallon menetyksen jälkeen. Pallo toimitettiin maalille, josta hieman onnekkaastikin yläriman ja tolpan kautta pallo ajautui JäPS-kärki Osku Partoselle, jolla oli helppo työ laittaa peliväline tyhjään repppuun. Tasan seitsemän minuuttia edellisestä, kun JäPS hyökkäsi jälleen Kultsun oikean laidan kautta vaarallisesti. Matala ja kova keskitys maalille, jossa Ville Ahola oli ensimmäisenä pallossa ja tilanteeksi jo 0-2, kun ottelua oli käyty 14. minuuttia. Maalien välissä Kultsulla oli oiva tilaisuus tasoittaa ottelu, kun Kareem ”Kenny” Abubakar pääsi vapaasti laukomaan 8 metristä, mutta pallo suoraan maalivahtia päin. Maalien jälkeen Kultsu sai otetta pelistä, mutta vaaralliset maalipaikat jäivät Alex Odehin puskua lukuunottamatta vähiin. Näin tauolle siirryttiin tilanteessa 0-2.

Toiselle puoliskolle Kultsu-valmentaja Lötjönen oli muuttanut peliryhmitystään ja suorittanut kaksi vaihtoa. Kentältä pois Voutilaisen veljekset ja sisään Akil De Freitas ja Tuomas Tervo. Toista puoliaikaa ennätti kulua vain 3. minuuttia, kun Ville Ahola oli jälleen karussa vasenta laitaa pitkin. Keskitykseksi tarkoitettu pallo leijaili yli Kultsu-maalivahti Pesosen ja painui takatolpan kautta suoraan sisään. Ottelukellon näyttäessä 61. minuuttia JäPS-vyöry tuli jälleen vasenta laitaa pitkin. Pallo toimitettiin maalille, josta pienen härdellin päätteeksi Kaan Kovanen oli pallossa ensimmäisenä ja tuikkasi tilanteeksi 0-4. Loppupelin Kultsu haki kuparisen rikkoutumista ja loi tilanteita JäPS-maalille. Tuomas Tervo toimittikin pallon maalin erikoistilanteen päätteeksi, mutta maali hylättiin maalinedustalla tapahtuneen rikkeen vuoksi.

Asenteen on noustava huomattavasti joka pelaajalla, mikäli pisteitä tahdotaan ottaa syyskierroksella. Taisteluilme on löydyttävä jostain ja ensi lauantaina Kuopiosta tuotava kolme pistettä vaikka väkisin. Seuraava kotiottelu onkin sitten paikallisvääntö PePoa vastaan torstaina 4.8 klo 18.30 keskuskentällä.

Seuraava ottelu:

Kufu-98 – Kultsu FC lauantaina 30.8.2016 klo 16.00 Kuopio

Ottelun tilastot:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&504422&M2