Loading...

Kultsu FC - Gnistan: 0 - 1

17.7.2016 18:30 - Keskuskenttä - Joutseno - 2016 Kakkonen Lohko A


Katkera tappio Gnistanille

 

Kultsu FC – Gnistan 0-1 (0-0)

Kakkosen A-lohkon ensimmäisen kierroksen viimeinen ottelu Kultsun osalta pelattiin sunnuntaina 17.7.2016 keskuskentällä Gnistania vastaan. Ottelun ennakkoasetelmat olivat herkulliset, sillä Gnistan johti sarjaa ja Kultsu oli kolmantena seitsemän pisteen päässä sarjakärjestä. Panokset otteluun lähdettäessä olivat siis varsin isot. Sää oli mitä parhain jalkapallolle +19 ja puolipilvistä, paikalle oli myös saapunut varsin mukavasti yleisöä.

Ottelu lähti käyntiin hienoisella Gnistan hallinnalla. Gnistan prässäsi ylhäältä ja Kultsulla oli vaikeuksia oman pelinrakentelunsa kanssa. Vaaralliset maalipaikat jäivät kuitenkin vähiin Gnistanilla ja Kultsu sai puoliajan edetessä pallollisen pelin entistä paremmin kulkemaan. Ensimmäinen maalipaikka aukesi noin 30 minuutin kohdalla Alex Odehille, joka pääsi laukaisemaan vapaasti 10 metristä, mutta veto suuntautui maalipuiden ohi. Erinomaisen syötön maalipaikkaan tarjosi Jonathan Dunuyin. Seuraava kunnon maalipaikka nähtiin vähän ennen taukoa, kun Valtteri Voutilaisen tarkka keskitys löysi Kareem Abubakarin boksista, mutta laukaus yli maalipuiden ja tauolle tilanteessa 0-0.

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi. Kultsu hallitsi ottelutapahtumia ja loi maalipaikkoja. Topparipari Pelkonen-Cabrero peliä on ihasteltava. Miehillä ei tule kiire pallon kanssa, vaikka koko vastustajan joukkue prässäisi. Tähän pitkälti perustui Kultsun hyvä pallollinen pelaaminen läpi ottelun. Miehet pystyivät vaikeissakin paikoissa löytämään tarkoilla avauksillaan omat joukkuekaverit ja näin murtamaan Gnistanin prässilinjoja. Toisen puoliajan vaarallisimmat paikat tulivat laitojen kautta, josta vuoroin Juan Coca sekä Kareem Abubakar pääsivät murtautumaan vastustajan selustaan. Maalinedustalla ruuti oli kuitenkin valitettavan märkää ja viimeistelyt menivät kerta toisensa jälkeen maalipuiden ohi tai päin Gnistan maalivahtia. Lukuisten maalipaikkojen jälkeen ottelun ollessa jo lisäajalla Gnistan pääsi vastahyökkäykseen. Kultsun paketin ollessa levällään Gnistan sai pelattua muutamalla syötöllä Andreas Strandvallin maalipaikkaan. Tarkka laukaus 16 rajan sisältä painui Kultsu-maalin alanurkkaan. Ottelun lisäaika loppui käytännössä tähän ja Gnistan kävi varastamassa kolme pistettä Joutsenosta.

Vanha fraasi ”Jos et itse tee, niin vastustaja tekee” piti jälleen paikkansa valitettavasti. Karvas maku jäi suuhun koko joukkueelle ja varmasti myös katsojille. Tappio on kuitenkin nollattava nopeasti. Puolet sarjasta pelaamatta ja kaikki on vielä auki. Seuraava kotiottelu jo viikon päästä JäPSiä vastaan.

Seuraava ottelu:

Kultsu FC – JäPS sunnuntaina 24.7.2016 klo 18.30 keskuskenttä

Ottelun tilastot:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&504430&M2