Loading...

Kultsu FC - FC Vaajakoski: 0 - 2

5.5.2016 15:00 - Ravirata - Joutseno - 2016 Kakkonen Lohko A


Avauksesta tappio FCV:lle

Kultsu FC – FCV 0-2 (0-0)

Kauden avauspeli pelattiin helatorstaina 5.5 Raviradan keinonurmella. Sää suosi ottelutapahtumaa ja paikalle oli saapunut mukavasti väkeä seuraamaan Kultsun otteita.

 

Ottelun ensimmäinen 45 tarjosi Kultsun pallonhallintaa, mutta viimeisellä kolmanneksella ratkaisut jäivät uupumaan. Vaarallisimmat tilanteet Kultsu sai oikean laidan kautta, josta Kenny murtautui pariin otteeseen boksiin. Sen verran vaarallisia ja nopeita murtautumiset olivat, että kahdessa tilanteessa FCV joutui kaatamaan Kennyn 16-alueen sisällä. Kotijoukkue vaati molemmista tilanteista rangaistuspotkua, mutta turhaan. Vielä lisättynä yksi selkeä käsivirhe rankkarialueella, niin ei ihme, että kotijoukkue oli pettynyt erotuomarin ratkaisuihin jättää viheltämättä rangaistuspotkut. Ensimmäisen puoliajan lopulla Allu loukkaantui hetkeksi ja Kultsu joutui pelaamaan lähes 5 minuutin ajan miehen vajaalla, sillä vaihtoa ei haluttu suorittaa, vaan uskottiin Allun palaavan kentälle toiselle puoliajalle. Ja näin kävikin. Kuitenkin tämän viiden minuutin aikana FCV sai pelin juonesta kiinni ja rakensikin pari vaarallista erikoistilannetta Kultsun päätyyn.

Toinen puoliaika alkoi suorastaan katastrofaalisesti Kultsun kannalta. Toista puoliaikaa ehdittiin pelaamaan ainoastaan kaksi minuuttia, kun keskialueen karmean pallon menetyksen jälkeen FCV pelasi nopealla pystysyötöllä Santtu Laaksosen läpiajoon, joka viimeisteli varmasti. Kultsu ei tästä takaiskusta toipunut ja peli jatkui sekavana Kultsun kenttäpäädyssä, palloja menetettiin helpoissa tilanteissa ja FCV:n prässi tuotti hankaluuksia jatkuvasti pelinavaamisessa. Ottelun 55. minuutilla FCV:n pitkän avauksen jälkeen puolustuksessa tapahtui kommunikaatiovirhe ja tämän seurauksena Saku joutui tulemaan boksin ulkopuolelle purkamaan palloa. Purkupallo päällä ajautui keskelle FCV:n Santtu Laaksoselle, jolla oli aikaa ottaa pallo haltuun ja tämän jälkeen tällätä eurogoal suoraan yläkulmaan. Maalin jälkeen Kultsu sai jälleen paremmin pelistä kiinni, mutta ensimmäisen puoliajan toisinto jatkui ja tuntui siltä, että eväät oli syöty viimeisellä kolmanneksella. Laukaukset jäivät puuttumaan ja FCV:n puolustuksella ja maalivahdilla oli suht helppo työ pitää maali puhtaana.

Ensimmäinen peli takana ja seuraava jo sunnuntaina Järvenpäässä vastassa Jäps. Kuviot kuntoon muutamassa päivässä ja kolme pistettä matkaan Järvenpäästä.

 

Seuraava kotiottelu ensi viikon lauantaina 14.5.2016

Kultsu FC – KuFu98 klo 16

Kokoonpanot ja tilastot:

Tulospalveluun