Loading...

KuFU98 - Kultsu FC: 2 - 0

30.7.2016 16:00 - Kuopio - 2016 Kakkonen Lohko A


Tyhjä reissu Kuopioon

Kufu98 – Kultsu FC 2-0 (1-0)

Kultsun matkasi lauantaina 30.7 Kuopioon, jossa vastassa oli Kufu98. Ensimmäisen kierroksen ottelu Joutsenossa päättyi 0-0 tasaisen väännön jälkeen. Tasaista ottelua oli odotettavissa myös toisesta kohtaamisesta. Kultsulta puuttuivat kokoonpanosta ikitaistelija Riku Nurkka ja Hartikkalan vahtikoiraksikin nimetty Juha Pelkonen. Muuten punamustilla oli kaikki avainmiehet matkassa.

Itse otteluun Kultsu lähti kolmen tappion putkessa. Tätä valmennus oli painottanut myös kopissa ja taktiikka oli lähtökohtaisesti puolustuvoittoinen, jotta nolla pysyisi omissa. Ottelun ensimmäisellä puoliskolla nähtiin paljon keskialueen taistelua ja maalipaikkoja ei liiemmin siunaantunut kummallekaan joukkueelle. Kultsun paras tilanne aukesi Kareem Abubakarille, joka laukaisi 20 metristä tolppaan. Kufun parhaat maalipaikat rakentuivat erikoistilanteista. Ensimmäisellä puoliajalla Kufu sai peräti 7 kulmapotkua. Ottelun 41. minuutilla keskialueen rikkeen jälkeen, Kufu pelasi vapaapotkun nopeana Kultsun oikean laidan selustaan, josta pallo toimitettiin maalinedustalle matalana. Kultsun Jonathan Dunuyin oli pallossa ensimmäisenä, mutta pienen hutipotkun päätteeksi pallo ajautui Kufu -hyökkääjä Patrik Alaharjulalle. Mies ei erehtynyt kuudesta metristä, vaan toimitti pallon varmasti ohi Kultsu -vahti Pesosen. Tauolle mentiin näin Kufun 1-0 johdossa.

Toiselle puoliajalle Kultsu suoritti heti pelaajavaihdon, kun Akil De Freitas korvasi Alex Odehin kärjessä. Kultsun jalat ja ajatukset olivat kuitenkin toiselle puoliajalle tultaessa kopissa ja osalla nämä taisivat jäädä jo bussimatkalle. Taisteluilme puuttui kokonaan ja Kufu ennemminkin painosti Kultsu –päätyä, kuin se että, punamustat olisivat saaneet kunnon kirivaihteen päälle. Ottelun 69. minuutilla Kufu rankaisikin sitten lepsua Kultsua. Keskialueelta annettu sisäänpäin kiertävä vapaapotku tavoitti boksin sisältä Reetu Räsäsen, joka merkkausvirheen jälkeen oli jäänyt vapaaksi ja hänellä oli helppo työ siirtää peliväline maaliin. Viimeiset 20 minuuttia pelailtiinkin sitten vain minuutteja pois kellosta ja voitto ei tuntunut kiinnostavan Kultsua. Ottelu päättyi ansaitusti Kufun 2-0 voittoon.

Nyt on kaivettava taistelukirveet esiin ja pelattava joukkueena logon puolesta. Valmentajan on löydettävä 11 joukkueen edestä taistelevaa miestä kentälle. Seuraavasta peli onkin sitten todellinen herkkupala, kun vastaan asettuu PeliPojat Uus-Lavolasta. Paikallisottelusta ei varmasti tunnetta puutu tällä kertaa ja asenne tulee ratkaisemaan voittajan.

Seuraava ottelu:

Kultsu FC – PePo torstaina 4.8.2016 klo 18.30 Keskuskentällä

Ottelun tilastot:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&504417&M2