Loading...

KäPa - Kultsu FC: 0 - 1

14.8.2016 18:30 - Oulunkylä - 2016 Kakkonen Lohko A


Vihdoin takaisin voittojen tielle

KäPa – Kultsu FC 0-1 (0-0)

Kultsu FC:n ottelut jatkuivat sunnuntaina Oulunkylän tekonurmella, jossa vastassa oli Käpylän Pallo. Sarjataulukossa KäPa oli ennen ottelua neljä pistettä punamustia edellä sijalla 7. Viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa taivaltanut punamustaleiri oli saanut viikolla mieluisen vahvistuksen, kun viime kauden maalitykki Topi Järvi palasi kokoonpanoon KäPaa vastaan.

Ottelun ensiminuutit mentiin vahvassa Kultsu painostuksessa ja ensimmäiseen 10. minuuttiseen mahtui neljä kulmapotkuakin. Kova kenttä aiheutti välillä hankaluuksia molempien joukkueiden pelinrakentelussa ja tästä johtuen pallonhallintapeliä ei juurikaan nähty kummankaan joukkueen hyökkäyspäissä, vaan enemmin tyydyttiin rakentelemaan peliä omalla kenttäpuoliskolla. Ensimmäinen todellinen maalipaikka syntyi, kun ottelua oli käyty noin 25. minuuttia. Juan Coca vapautti tarkalla syötöllä puolustuslinjan taakse juosseen Topi Järven. Järven vasemman jalan laukaus painui kuitenkin hiukan ohi takatolpan. Ottelun 40. minuutilla Kultsu pääsi tuulettamaan maalia, mutta turhaan, avustavan lippu nousi pystyyn ja tilanne vihellettiin paitsioksi. Alex Oikkosen keskitys löysi Jonathan Dunuyinin maalin edustalla, joka siirsi pallon maaliin, mutta epäonnekseen oli ehtinyt jo paitsion puolelle. Tauolle mentiin näin 0-0 lukemissa.

Toisella puoliajalla peli aaltoili päädystä toiseen ja molemmat joukkueet saivat luotua maalipaikkoja. KäPan vaarallisimmat tilanteet siunaantuivat numerolle 10 Aleksandr Akbarille. Akbarin laukaukset kuitenkin suuntautuivat ohi tai yli maalipuiden ja loput hoiteli Pesonen totutun varmasti. Kultsun vaarallisimmasta paikoista vastasivat ensin Topi Järvi, mutta tälläkin kertaa laukaus viuhui ohi ja hetki tämän jälkeen Jere Aallikon pommi 25 metristä, jonka KäPa –maalivahti torjui vain vaivoin. Ottelun 80. minuutilla syntyi ottelun ainoa osuma, kun vaihdosta sisään tullut Antti Voutilainen ajoi boksin sisään ja sijoitti kauniisti pallon takasivuverkkoon. Tilannetta edelsi Topi Järven puolittainen läpiajo, jossa Järveä napautettiin pohkeille. Järven maatessa vielä kentän pinnassa oli KäPa puolustus hieman unessa ja tämän tilan käytti Voutilainen mainiosti hyväkseen. Maali jäi ottelun ainoaksi ja Man of the match palkinnoksi jo etukäteen saatu turkinpippurikaramelli maistui varmasti hyvälle vielä ottelun jälkeenkin Voutilaisen suussa. Kultsu leiristä Voutilaisen lisäksi erityismaininnan saa futsal-spesialisti Riku Nurkka, joka suorastaan päälliköi alakerran keskustassa läpi ottelun. Voitto maistui erityisen hyvälle tappioputken päätteeksi ja tästä on hyvä jatkaa syyskierrosta.

Seuraava ottelu:

Kultsu FC – Lahti Akatemia lauantaina 20.8.2016 klo 16 keskuskenttä

Ottelun tilastot:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&504402&M2