Loading...

Gnistan - Kultsu FC: 4 - 1

1.10.2016 14:00 - Oulunkylä - 2016 Kakkonen Lohko A


Gnistan - Kultsu FC 4-1 (2-1)

Kultsu FC päätti kautensa lauantaina 1.10 Oulunkylässä Gnistania vastaan. Ottelu pelattiin Oulunkylän kivikovalla tekonurmella. Ottelussa Kultsulla oli panoksena mahdollinen 3. sija A-lohkossa, kun taas Gnistan oli jo varmistanut lohkon voiton.

Ottelu käynnistyi Gnistanin hallinnalla ja maali roikkui ilmassa jo alkuminuuteilla. Gnistan avasikin maalihanat ottelun 19. minuutilla, kun keskialueen vartiointi petti ja Teemu Pastila pääsi vapaasti kääntymään sekä tarjoilemaan syötön Kultsun puolustuslinjan selustaan. Mauricio Hopsu jatkoi maaliedustalta helposti tyhjään maaliin tilanteeksi 1-0. Kultsun peli synkkeni entisestään, kun Jonathan Dunuyin otti kaksi keltaista korttia lyhyen ajan sisään ja joutui ulosajetuksi. Jälkimmäisestä keltaisesta kortista seurasi rangaistuspotku, jonka Teemu Pastila toimitti varmasti maaliin. Juan Cocan kauden 5. maali toi Kultsun vielä maalin päähän juuri ennnen taukoa. Tauolle siirryttiin näin 2-1 Gnistan johdossa.

Ottelun toinen puoliaika jatkui Gnistan- hallinnalla ja miehen vajaaalla pelannut Kultsu- miehistö oli pakotettu sumputtamaan peliä omalle kenttäpuoliskolleen. Neljän minuutin synkkä hetki kuitenkin varmisti lopullisesti Gnistan voiton, kun ensin Fisnik Gerxhaliu onnistui ja heti perään Niko Tirkkonen teki tilanteeksi jo 4-1. Nämä numerot jäivät myös ottelun loppunumeroiksi. Kultsun kausi päättyi 7. sijaan 12 joukkueen A-lohkossa.

Kausi oli kaksijakoinen: kevään vaikeuksien jälkeen nousujohteinen keskikesän jakso, jonka jälkeen tappioputki ja taistelu sarjapaikasta. Sarjapaikka kuitenkin varmistui jo ennen viimeistä kierrosta ja nyt voidaan keskittyä rakentamaan tulevaa. Pelaajasopimuksia tullaan julkaisemaan lähiaikoina.

 

Ottelun tilastot:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&504363&M2