Loading...

FC Vaajakoski - Kultsu FC: 1 - 3

17.9.2016 15:00 - Vaajakoski - 2016 Kakkonen Lohko A


Elintärkeä voitto FC Vaajakoskesta

FCV - Kultsu FC 1-3 (1-2)

Gonzo-journalistin tilaustyöstä jouduttiin tällä kertaa sensuroimaan otsikko, mutta kaikki muu onkin nokkosen pistelyyn verrattavaa kamaa!

Ennen kolmanneksi viimeistä ottelukierrosta kakkosen a-lohkon putoamiskamppailussa olivat mukana lähes kaikki joukkueet. Pannukakkua ja kermavaahtoa tarjoillaan kauden päätteeksi kolmelle heikoimmalle joukkueelle, ja kun sarjan voitostakin vielä taistellaan, ei sopupeleille ole sijaa.

Sen pitemmittä puheitta Vaajakoskella molemmat joukkueet tarvitsivat kipeästi pisteitä, joutsenolaisilla alla nihkeä vierastappio sarjajumboa vastaan ja kotijoukkue FCV:llä vierastasuri Kouvolasta.

Pehmeämpi, jalkapallon pelaamista palvelevampi alusta oli selkeästi Kultsulle sopivampi kuin edellisviikon vieraspelissä. Tästä huolimattta maalinteon aloitti ottelun 7.peliminuutilla FCV, joka turhan helposti valui oikeaa laitaansa pitkin keskityspaikoille ja kun keskustankin miesvartiointi petti, avautui Niko Lohelle mahdollisuus sijoittaa varmasti kotijoukkue 1-0 johtoon. Kuten sanottua Kultsun pelaaminen päästetystä maalista huolimatta oli hyvää ja pallollinen taito avasikin pelin aikana useita maalintekopaikkoja, joista toki suurin osa jäi valitettavan tuttuun tyyliin käyttämättä.

21.pelimiinutilla tulosta kuitenkin tuli Cabreron avatessa peliä Borgströmille, joka henkilökohtaisella suorituksellaan jatkoi edellisviikolla alkanutta maaliputkeaan. Ruohikkokäärmeen sivallus maalin kattoon helpotti joukkueen saamattomuuden tuskaa ja avasi hanoja, mutta peli oli ensin pelattava loppuun. 32. minuutilla tapahtuikin jälleen. Jere Aallikon ja Juan Cocan seinäpelillä vapautettiin paikkaan läpi ottelun pirteästi esiintynyt Kareem "Kenny" Abubakar, jonka veto pysähtyi vielä vastustajan käteen, mutta kun koko vuorokauden kestäneestä invisible-olotilastaan nautiskellut Borgström oli taas siellä missä tapahtui, ei muuten ottelussa upeita torjuntoja ottanut Matti Salkojärvi ehtinyt sanoa kissaa, eikä koiraa ja tilanne oli kääntynyt vierasjohdoksi 1-2!

Ottelun jälkimmäisellä puolikkaalla Kultsu jatkoi Aallikon johdolla maalitilanteiden järjestelyä, mutta ainokaisen viimeisteli Akil De Freitas, hyvin läpi ottelun keskikentällä kamppailleen Miguel Romeon läpisyötöstä. Vastustajan harvat, mutta turhan vaarallisiltakin näyttäneet tilanteet syntyivät sivuilta tulleista vapaapotkuista.

Kultsun taisteluilme kesti läpi ottelun, eikä jogurtti vaikuttanut kenenkään pohkeissa vielä pelin aikana. Näin ollen tärkeät kolme pistettä Joutsenoon ja tästä kohti kauden viimeistä kotiottelua, joka käydään sunnuntaina 25.9 keskuskentällä alkaen klo 14.

Tervetuloa kannustamaan joukkuetta kotikentälle vielä kerran tällä kaudella ja varmistamaan sarjapaikka!