Loading...

FC Lahti Akatemia - Kultsu FC: 1 - 1

5.6.2016 18:30 - Lahti - 2016 Kakkonen Lohko A


Tasuri tuliaisina Lahdesta

 

Kultsun ottelut jatkuivat Lahdessa sunnuntaina 5.6.2016, kun vastassa oli Lahti Akatemia Mukkulan keinonurmella. FC Lahden liigajoukkueen farmina toimiva Lahti Akatemia oli saanut otteluun apuja liigamiehistöön kuuluvista brasseista Rafaelista, Eulerista ja Boninhasta. Kultsulta puuttui ottelusta Puerto Ricon maajoukkuekomennuksen myötä Andres Cabrero ja Juan Coca. Riku Nurkan sairastuminen ja muutamat muut lievät loukkaantumiset aiheuttivat vvielä lisää päänvaivaa valmennukselle jo ottelun alla. Avauksessa nähtiin kuitenkin viisi Kultsun kasvattia ja se on aina positiivinen asia.

Ottelu käynnistyi Kultsun hallinnalla ja pallollinen peli pyöri mallikkaasti Lahden kenttäpuoliskolla. Ottelun ensimmäinen maalipaikka siunaantui Allulle (Alex Odeh), jonka laukaus kuitenkin painui sivusta ohi. Sama mies oli asialla reilun puolen tunnin kohdalla, kun ensin Akil De Freitas jätti puolustajan hyvällä juoksullaan taakseen ja antoi tarkan syötön Allulle noin 7 metriin. Allun laukaus suuntautui kuitenkin suoraan päin Lahden maalivahti Santeri Pakkasta ja tilanne pysyi maalittomana. Avauspuoliskon lopulla Lahti sai paremmin pelijuonesta kiinni ja vaarallisia hyökkäyksiä nähtiin Kultsumaalilla. Lahti sai rakennettua kaksi erittäin vaarallista maalitilannetta, mutta Saku Pesonen Kultsu maalissa näytti jäälleen, että on mies paikallaan tolppien välissä.

Toisella puoliajalla nähtiin väkeviä kamppailuja keskialueella ja kortit alkoivat viuhua. Kultsusta keltakorttia katselivat Alex Oikkonen, Miguel Romeo ja Kareem Abubakar. Tilanteiden valossa ottelu jatkui tasaisena ja vaarallisimmat maalipaikat nähtiin vasta toisen puoliajan viimeisen vartin aikana. Ottelun 76. minuutilla Akil De Freitasin hyvä ajo boksiin palkittiin maalin muodossa. Oikean jalan laukaus otti pienen kimmokkeen Lahden puolustajasta ja painui verkon perukoille. Maalin jälkeen Lahti alkoi painamaan hyökkäyksiään herkeämättä Kultsun kenttäpäätyyn. Painostus tuottikin tulosta ja 89. minuutilla Lahden Robin Saastoimoisen näyttävän yksilösuorituksen jälkeen taululla oli lukemat 1-1. Lisäajalla Lahden Rafaelilla oli vielä tyhjä maali, mutta Kultsun onneksi konkari laukoi avopaikasta pallon taivaan tuuliin. Tulokseen ei voida olla tyytyväisiä, mutta kenttätapahtumiin nähden tulos oli oikeutettu. Kultsusta mainittakoon erikseen Voutilaisen Antti, joka pelasi erinomaisen pelin keskikentällä.

Seuraava ottelu:

Kultsu FC – FC Futura sunnuntaina 12.6.2016 klo 13.30 Keskuskentällä

Ottelun tilastot:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&504457&M2