Loading...

FC Futura - Kultsu FC: 0 - 6

28.8.2016 18:30 - Porvoo - 2016 Kakkonen Lohko A


Wau, Wau ja Wau

Futura – Kultsu FC 0-6 (0-1)

Kultsun ottelut kakkosen A-lohkossa jatkuivat sunnuntaina 28.8.2016 Porvoossa, kun vastassa oli Futura. Tennisselostaja Jari Hedmanin lainaus otsikossa kertookin sitten kaiken itse ottelusta. Punamustat kävivät esittämässä sellaisen haihurrikaaniin Porvoossa, että alta pois.

Ottelu käynnistyi erittäin vauhdikkaasti, kun ottelun ensimmäiseen kymmenminuuttiseen molemmat joukkueet olivat lähellä tehdä avausmaalin. Tämän jälkeen punamustaryhmä siirtyi kuskin paikalle ja alkoi vyöryttämään hyökkäyksiään kohti Futuran maalia. Vuoroin Juan Coca ja Topi Järvi pääsivät laidoiltaan murtautumaan Futura-puolustuksen selustaan ja aiheuttivat alati vaarallisia paikkoja Antti Kaikkosen vartioimalle maalille. Maali roikkui ilmassa jo 36. minuutilla, kun pallo pyöri Futura-maalin edustalla. Antti Voutilainen ja Topi Järvi kuitenkin menivät epäonnekseen samaan palloon ja maali jäi syntymättä ryhelöinnin seurauksena. 44. minuutilla sitten rysähti. Miguel Romeo vapautti taidokkaalla syötöllä Topi Järven läpiajoon, joka ei erehtynyt vaan nosti pallon hallitusti yli vastaan tulleen maalivahti Kaikkosen. Tauolle mentiin näin Kultsu johdossa 0-1.

Toiselle puoliajalle Kultsu ei lähtenyt varmistelemaan 1-0 johtoaan, vaan lisäsi höyryä koneeseen. 62. minuutilla Futura-pelaajat jäivät protestoimaan Kultsun käsivirhettä ja toivoivat tilanteesta rangaistuspotkua. Erotuomari ei kuitenkaan nähnyt tilanteessa käsivirhettä ja Kultsu iski vastahyökkäyksellä. Jere Aallikko vapautti Juan Cocan laidasta karkuun, joka malttoi syöttää vielä maalinedustalle Antti Voutilaiselle, jolla oli helppo työ laittaa pallo tyhjään reppuun. Kolme minuuttia edellisestä ja vuorostaan Voutilainen karkasi Futura-puolustukselta. Voutilaisen vuoro tarjoilla tyhjä maali ja Järvi kiitti ja kumarsi. 3-0 maalista ehti kulua neljä minuuttia, kun Aallikko toimi tarjoilijana ja Järven hat-trick oli valmis. Knallin sijaan menomatkalla ahmittu rusinapurkki vaihtui ottelun jälkeen täydeksi Sun-Maid paketiksi palkintona hattutempusta. Onnea vaan paluumatkalle Valkeakoskelle! Seitsemässä minuutissa kolme identtistä maalia ja Futuran selkäranka sirpaleiksi. Ottelun 78. minuutilla oli Jonathan Dunuyin vuoro saada nimi maalisarakkeeseen. Hyvä haltuunotto korkeaan palloon boksin sisällä ja ovela laukaus etukulmaan. Seuravana oli Kultsu-legenda Tuomas Tervon vuoro. Aallikon kulmapotku 87. minuutilla löysi Tervon kuudesta metristä, joka nousi ilmatilan herraksi ja nakkasi pallon Kaikkosen selän taakse. Kyseinen osuma jäi ottelun viimeiseksi ja tulostaululla komeili 0-6 lukemat. No hitto miks ei! Ottelun lopulla Kultsu suoritti kaikki pelaajavaihtonsa ja näin myös nuoret Roman Reijonen sekä Jere Niiranen saivat ansaitut minuutit. Kultsu esitti kauden parasta peliään Porvoossa ja Ace of Spadesin tahdissa luotu koppifiilis näkyi ja tuntui kenttätapahtumissa. Topi Järven kolmen ottelun lainapesti päättyi tähän ottelun ja Haka halusi tehohyökkääjänsä takaisin loppukaudeksi vahvuuteensa. Järvelle kirjattiin kolmessa ottelussa neljä maalia. Kultsu kiittää Järveä ja toivottaa tsemppiä loppukauden Haka-otteluihin. Syntymäisellä taotaan pelimiehiä ;)

Seuraava ottelu:

Kultsu FC – Sudet 4.9.2016 sunnuntaina klo 16 keskuskenttä

Ottelun tilastot:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&504389&M2